Το Invoid Massage & Spa κερδίζει την επανάληψη των πελατών

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 13 Νοεμβρίου 2023
Το Invoid Massage & Spa κερδίζει την επανάληψη των πελατών

Το Invoid Massage & Spa αποτελεί ένα καινοτόμο concept στον χώρο του wellness με εργαλεία πολλαπλής απεύθυνσης που εξασφαλίζει την επανάληψη και την πιστότητα των πελατών. Έχει εκπαιδεύσει τους πελάτες ώστε να καταλάβουν τις ευεργετικές ιδιότητες του massage και να το εντάξουν στην καθημερινότητά τους.

Eισάγει το massage και το spa σε μια νέα premium κατηγορία υπηρεσιών, εντελώς διαφορετική από αυτή που είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών όπου το massage, το hammam και το jacuzzi μπορούν να συνδυαστούν σε μία επίσκεψη.

Πακέτα για ζευγάρια, μέλλουσες μητέρες, παρέες φίλων, αθλητές, bachelor/bachelorette party, θεραπείες σώματος και προσώπου αλλά και ατομικές υπηρεσίες, συντελούν στην δημιουργία μοναδικών εμπειριών που κάνουν το Invoid Massage & Spa ένα concept πολλαπλής απεύθυνσης. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα συνδυαστικών υπηρεσιών οι οποίες αυξάνουν την παραμονή του πελάτη μέσα στο χώρο και κατά συνέπεια αυξάνεται και η μέση απόδειξη.

Invoid Massage & Spa επανάληψη

Ποιος είναι ο ιδανικός franchisee;

Ο κατάλληλος συνεργάτης franchisee του Invoid Massage & Spa, οποίος θα καταφέρει και αυτός να εξασφαλίζει την επανάληψη των πελατών, είναι εκείνος που θέλει να ασχοληθεί ενεργά με τον χώρο του wellness και να εξελιχθεί μέσω αυτού. Είναι ο επιχειρηματίας που δε θα δει τη συνεργασία μόνο σαν επενδυτική δραστηριότητα, αλλά εκείνος που έχει πάθος και όρεξη να εξελίξει το concept και να εξελιχθεί και ο ίδιος μέσω αυτού. Το INVOID Massage & Spa αποτελεί μια πλήρη και ελκυστική επιχειρηματική πρόταση μέσω της οποίας ο franchisee έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει μια κερδοφόρα επιχείρηση καινοτομώντας στο χώρο του wellness.

Η ομάδα του INVOID Massage & Spa μέσω της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας που διαθέτει, παρέχει στον franchisee και στην ομάδα του ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκπαίδευσης για να μάθει λεπτομερώς όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες και να υποστηρίξει στον μεγαλύτερο βαθμό την επιχείρησή του.

Στο πρόγραμμα εκπαίδευσης περιλαμβάνονται:

  • Γνωριμία με τη φιλοσοφία του concept
  • Οργάνωση και λειτουργία της επιχείρησης
  • Αρχές marketing και πωλήσεων

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

INVOID MASSAGE & SPA