Το Hans & Gretel ντύνεται στα… Λονδρέζικα!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 04 Νοεμβρίου 2019
Το Hans & Gretel ντύνεται στα… Λονδρέζικα!

Το Big Ben σταμάτησε να χτυπά πλέον σε κανονικούς ρυθμούς, καθώς ο χρόνος σταμάτησε, παίρνοντας μαγικές διαστάσεις. Γιατί με το νέο κατάστημα Hans & Gretel στο Λονδίνο, η μαγεία εξαπλώνεται ακόμη περισσότερο και οι μαγικοί ήρωες του παραμυθιού προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να «τρελαθούν» με τις λιχουδιές του και να χαθούν στις απίθανες ζαχαρωτές γεύσεις του.

hans-and-gretel-london

Το νέο κατάστημα στο Λονδίνο είναι το 12ο στη σειρά της Hans & Gretel επιτυχίας, που ξεκίνησε στην Αθήνα, ταξίδεψε σε πολλές περιοχές της Αττικής, σε νησιά, στην Κύπρο και στην Κωνσταντινούπολη, ενώ πολύ σύντομα σειρά έχει η Μαδρίτη!

hans-and-gretel-chimney-cake

Η μαγεία που σε μαγνητίζει

Αρκεί ένα βλέμμα για να χαθείς στον παιδικό, μαγικό κόσμο του Hans & Gretel, ενώ ξέρεις πως ό,τι ζήσεις εδώ, δεν θα το ζήσεις αλλού! Σαφώς προσανατολισμένο στο γνωστό παραμύθι των αδελφών Grimm, έχει μια δική του ταυτότητα, που δεν αντιγράφεται από κανένα άλλο concept, καθιστώντας το μοναδικό στην κατηγορία του.

hans-and-gretel-candies

Κι είναι κάτι που γίνεται εμφανές από την πρώτη ματιά, το πρώτο διάβημα από τη «μαγική πύλη», που σε εισάγει στο δάσος του παραμυθιού! Βρίσκεσαι σε έναν ζαχαρένιο χώρο, μαζί με τις φιγούρες των ηρώων, σε μια χώρα «χτισμένη» από μπισκότα, σοκολάτες και ζαχαρωτές λιχουδιές. Στέκεσαι να περιπλανιέσαι σε έναν κόσμο μαγείας, παιδικότητας και απίθανων αρωμάτων που αναβλύζουν από κάθε γωνιά του καταστήματος.

hans-and-gretel-franchise

Κάθε κατάστημα, μια εμπειρία!

Και κάθε επίσκεψη είναι μοναδική. Γιατί κάθε Hans & Gretel, έχει διαφορετικά στοιχεία να ανακαλύψεις. Άλλο έχει επιλογές sit-in, διευρύνοντας το προϊοντικό του μείγμα με καφέ και smoothies, ενώ τα πιο «petit» καταστήματα βασίζονται στο show παρασκευής ζαχαρωτών και στις αμέτρητες συνδυαστικές αγορές, που μπορείς να κάνεις! Σε καθεμιά από τις περιπτώσεις αυτές, η μέση απόδειξη μεγαλώνει πολύ συγκριτικά με άλλα concepts, αντίστοιχης κατηγορίας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise
HANS & GRETEL