Το γευστικό Μασσαλία φόρεσε τα γιορτινά του!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 28 Δεκεμβρίου 2018
Το γευστικό Μασσαλία φόρεσε τα γιορτινά του!

Τα μεζεδοπωλεία Μασσαλία που πολύ γρήγορα κατέκτησαν την καρδιά της Βόρειας Ελλάδας αλλά και των επισκεπτών της, φόρεσαν τα χριστουγεννιάτικά τους και περιμένουν να γιορτάσουν με τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της γαστρονομίας, παραμένοντας ανοιχτά την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς μέχρι τις 20.00!

massalia-mezedopolio

Στα Μασσαλία οι παραδοσιακές γεύσεις διανθίζονται από τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των πιο έμπειρων chef, δίνοντας άρωμα Μεσογείου στα πιάτα και πολύχρωμες, ξεχωριστές προτάσεις.

Τη μοναδικότητα των εστιατορίων συνθέτουν η άψογη εξυπηρέτηση και η απλότητα των πιάτων, που οδηγούν σε μια πανδαισία μεσογειακών γεύσεων, δοσμένες μέσα από μοντέρνες προτάσεις.

massalia-mezedopoleio

Η ομάδα της Μασσαλία στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των franchisees, στηρίζοντας το νέο τους ξεκίνημα βήμα- βήμα, μέσω σεμιναρίων και πρακτικής εξάσκησης, αναλαμβάνοντας παράλληλα συμβουλευτικό ρόλο σε κάθε ενδεχόμενη πρόκληση που παρουσιάζεται στον δρόμο των νέων επιχειρηματιών.

Όσοι αγαπούν το καλό φαγητό και διαθέτουν μεράκι και όρεξη για δουλειά, μπορούν να ενταχθούν στην οικογένεια της Μασσαλία και να συνεργαστούν με την πιο έμπειρη και καλοκουρδισμένη ομάδα.

Η εδραιωμένη παρουσία των μεζεδοπωλείων ολοκληρώνεται μέσα από στοχευμένες τεχνικές προώθησης και μέσω της ηχηρής παρουσίας τους στα social media, που αυξάνει σταθερά το κοινό του γευστικού προορισμού Μασσαλία.