Το εκπαιδευτικό κέντρο της Mon Kulur είναι «ζυμωτήριο» της επιτυχίας

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 28 Αυγούστου 2019
Το εκπαιδευτικό κέντρο της Mon Kulur είναι «ζυμωτήριο» της επιτυχίας

Αποτελεί τη Νο 1 αλυσίδα κουλουριού στην Ελλάδα. Με τους ευφάνταστους συνδυασμούς της από αλμυρά και γλυκά υλικά, δημιουργεί καθημερινές ιστορίες ανθρώπων που επισκέπτονται τα καταστήματα για να γευτούν το αγαπημένο τους σνακ, να απολαύσουν τον πιο νόστιμο καφέ και να ακούσουν την πιο χαμογελαστή καλημέρα! Γι’ αυτό και η Mon Kulur είναι αδιαμφισβήτητα από τους πιο αγαπημένους προορισμούς μικρών και μεγάλων.

mon-kulur-paraskeyastirio

Συνταγή της επιτυχίας; Εξαιρετικά προϊόντα, που οφείλονται στης άριστης ποιότητας πρώτες ύλες και στη σωστή παρασκευή τους, αλλά και άψογη εξυπηρέτηση. Γιατί εδώ δεν αφήνεται τίποτα στην τύχη.

Χτίζοντας μια ενιαία εταιρική κουλτούρα

Θέλοντας να διασφαλίσει σταθερή ποιότητα και γεύση στα προϊόντα της, η αλυσίδα Mon Kulur δημιούργησε εκπαιδευτικό κέντρο πριν μπει στην αγορά του franchising. Ο χώρος του εκπαιδευτικού κέντρου αποτελεί ένα «ζυμωτήριο» πολλών και διαφορετικών πραγμάτων. Είναι η βάση για τον franchisee και τη νέα ομάδα του εκάστοτε καταστήματος Mon Kulur, καθώς εδώ μαθαίνουν τόσο τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, όσο και τον σωστό τρόπο εξυπηρέτησης.

mon-kulur-katastima

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ιδρυτικά μέλη της Mon Kulur, «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς όταν ένας πελάτης έρθει σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα, σε όποιο μέρος της Αθήνας κι αν πάει, να φάει ακριβώς το ίδιο προϊόν και να πιει τον ίδιο ακριβώς καφέ», ενώ συνεχίζουν λέγοντας ότι η κοινή αυτή εμπειρία «διασφαλίζεται με την καλή γνώση των πρώτων υλών, την εκπαίδευση που γίνεται εκ του μηδενός και φυσικά από τα εγχειρίδια λειτουργίας που είναι σε θέση να συμβουλευτεί κανείς προκειμένου να δημιουργήσει το προϊόν στις προδιαγραφές που έχουμε θέσει».

monkulur koulouria

Εμπειρία και παράδοση

Διαθέτουν εμπειρία 3 γενεών. Από τον παππού στον πατέρα κι ύστερα στους ίδιους, τα αδέρφια Καραδήμα αξιοποιούν τις αποκλειστικές συνταγές που τους παραδόθηκαν από την οικογένειά τους, μετατρέποντάς τες σε κάτι παραπάνω από μοναδικές γεύσεις. Δημιουργούν προϊόντα που μεταφέρουν ιστορία, παράδοση και μεράκι, κάνοντάς τα μια σύγχρονη, καθημερινή σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ πελατών και της αλυσίδας, την οποία παραδίδουν ατόφια σε κάθε νέο συνεργάτη τους.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR