Το δίκτυο των ιδιολειτουργούμενων πρατηρίων Shell αναζητά συνεργάτες

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 22 Ιουνίου 2020
Το δίκτυο των ιδιολειτουργούμενων πρατηρίων Shell αναζητά συνεργάτες

Η Coral Α.Ε. εταιρεία που έχει αποδείξει πως βοηθάει ουσιαστικά τους συνεργάτες της να πετυχαίνουν τους στόχους τους και σε προσκαλεί να δημιουργήσεις και να λειτουργήσεις τη δική σου επιχείρηση.

coral-pratiria-shell

Πλέον, τα πρατήρια υγρών καυσίμων δεν περιορίζονται μόνο στον απλό ανεφοδιασμό των αυτοκινητιστών με καύσιμα. Οι πελάτες αναζητούν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών αλλά και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση η οποία θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. Είναι λοιπόν σημαντικό η λειτουργία των πρατηρίων με το σήμα Shell να είναι τέτοια ώστε να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του σύγχρονου αυτοκινητιστή.

Αν σας ενδιαφέρει ένα τέτοιο πλαίσιο συνεργασίας τότε μπορείτε να προσβλέπετε σε ένα επιτυχημένο μέλλον ως μέλος του δικτύου των «πρότυπων πρατηρίων» της Coral A.E. Επιπρόσθετα, στον νέο συνεργάτη προσφέρονται εξαιρετικές παροχές και οφέλη, εξειδικευμένη εκπαίδευση και τεχνογνωσία που τον βοηθούν να αναδείξει τις ικανότητές του, να πετύχει τους στόχους του και να γίνει ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας.

Η Coral A.E. είναι μια ελληνική εταιρεία που διαχειρίζεται περισσότερα από 700 πρατήρια υγρών καυσίμων με το παγκόσμιο σήμα Shell. Πέραν από τα καύσιμα υψηλής ποιότητας, προσφέρει επίσης, μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων & υπηρεσιών.

Ως εταιρεία, αναζητά συνεχώς τρόπους να γίνεται καλύτερη. Η εξυπηρέτηση των πελατών αποτελεί για εκείνη δέσμευση και ψάχνει συνεχώς για φιλόδοξους επιχειρηματίες, με σκοπό να το πετύχει. Συνδυάζοντας την εμπειρία, τους πόρους και την υποστήριξη, με το ταλέντο των νέων συνεργατών, τη θετική διάθεση και το πάθος για το λιανικό εμπόριο δημιουργεί μια ισχυρή συμμαχία.