Το δίκτυο franchise Mon Kooloor εξαπλώνεται με 6 νέα καταστήματα

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 09 Οκτωβρίου 2020
Το δίκτυο franchise Mon Kooloor εξαπλώνεται με 6 νέα καταστήματα

Τον τελευταίο μήνα, το Mon Kooloor, η πρώτη αλυσίδα με κουλούρι και καφέ της ελληνικής αγοράς μας σύστησε 3 νέα σημεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η ανάπτυξη για το δίκτυο συνεχίζεται, καθώς σε λίγες μέρες και η Κοζάνη θα αποκτησει το δικό της Mon Kooloor.

Σειρά έχουν ακόμα δύο νέα καταστήματα στη συμπρωτεύουσα!

mon-kulur-franchise-koulouri-kafes

Ο ρυθμός ανάπτυξης της αλυσίδας franchise Mon Kooloor είναι πραγματικά εντυπωσιακός, φτάνοντας πλέον τα 25 σημεία από την Αττική μέχρι την Κρήτη και τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ δυναμικές περιοχές υψηλής εμπορικότητας παραμένουν διαθέσιμες για τους επόμενους συνεργάτες του δικτύου.

mon-kulur-franchise

Εύκολο και γρήγορο άνοιγμα για κάθε νέο Mon Kooloor

Η μεγάλη επιτυχία της πρότασης franchise του Mon Kooloor έγκειται στην απλοποίηση των διαδικασιών ανοίγματος κάθε νέου καταστήματος του δικτύου. Η μητρική εταιρεία σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων THE FRANCHISE CO. έχει μετατρέψει το άνοιγμα κάθε νέου franchise καταστήματος μια fast start-up και easy opening υπόθεση. Ακόμα και χωρίς προηγούμενη εμπειρία στον χώρο της εστίασης, ο νέος συνεργάτης θα αποκτήσει όλα τα απαραίτητα εφόδια στο «ζυμωτήριο» της επιτυχίας, δηλαδή στο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας. Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης του νέου καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.

Επιπλέον, με τρεις διαφορετικές ζώνες αιχμής, το πρωί, το μεσημέρι και το απόγευμα, η αλυσίδα franchise Mon Kooloor επιτυγχάνει πολλαπλές επαφές σε πολλαπλά κοινά με υψηλή μέση απόδειξη, αυξάνοντας τελικά την κερδοφορία και τη ρευστότητα του franchisee.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Mon Kooloor, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR