Νέα KIOSKY’S CONVENIENCE STORES σε Θεσσαλονίκη & Αχαρνές!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 24 Φεβρουαρίου 2020
Νέα KIOSKY’S CONVENIENCE STORES σε Θεσσαλονίκη & Αχαρνές!

Το δίκτυο καταστημάτων KIOSKY’S CONVENIENCE STORES συνεχίζει να επεκτείνεται δυναμικά και παρουσιάζει τα νέα μέλη της αλυσίδας σε Θεσσαλονίκη και Αχαρνές.

diktyo katasthmatwn KIOSKY’S

Το κατάστημα επί των οδών Βασ. Γεωργίου & Ν. Ζέρβα αποτελεί το πρώτο εγχείρημα της εταιρείας στη συμπρωτεύουσα, η οποία αποτελεί για τον Όμιλο Μούχαλη μια αγορά ευκαιριών στον τομέα της Μικρής Λιανικής. Η ανάπτυξη συνεχίζεται παράλληλα και στην Αττική, με νέο KIOSKY’S CONVENIENCE STORES στις Αχαρνές, στη Λεωφόρο Πάρνηθος 106.

diktyo katasthmatwn KIOSKY’S

Το τελευταίο κατάστημα αποτελεί το 29ο σημείο της αλυσίδας και λειτουργεί από πολύ νωρίς το πρωί, μέχρι τις 23:00 το βράδυ, παρέχοντας στους κατοίκους της περιοχής καφέ & σνακ, καθώς και όλα τα απαραίτητα προϊόντα για το σπίτι ή το γραφείο.

Οι παράγοντες της επιτυχίας

Το δίκτυο καταστημάτων KIOSKY’S CONVENIENCE STORES αναπτύσσεται με τη μέθοδο του franchising πανελλαδικά, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στον franchisee που θα τα επιλέξει. Οι πολλαπλές λύσεις που παρέχουν μεταφράζονται σε γρήγορη επίτευξη του breakeven καθώς ο επιχειρηματίας αρχίζει να έχει άμεσα κέρδη από την επένδυσή του. Η αποδοτικότητα αυτή οφείλεται τόσο στην ιδιαίτερη δομή, όσο και στις απλοποιημένες διαδικασίες ανοίγματος.

diktyo katasthmatwn KIOSKY’S

Η διαχρονικότητα που χαρακτηρίζει το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE οφείλεται καταρχάς στον σχεδιασμό του:

  • Πέντε καταστήματα σε ένα συνδυάζοντας coffee shop, mini market, service point, ψιλικά, snack shop και τη μεγαλύτερη ποικιλία σε καπνικά
  • Πλήρης προϊοντική γκάμα ενός καταστήματος καθημερινών αγορών
  • Επιλογή των προϊόντων με βάση τις ανάγκες και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του κοινού της περιοχής αυξάνοντας την επισκεψιμότητα
  • Συνεργασία με επώνυμους προμηθευτές που ενισχύουν την εμπιστοσύνη του κοινού
  • Έναρξη της λειτουργίας σε έναν με τρεις μήνες
  • Δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με «το κλειδί στο χέρι»
  • Ειδικό πρόγραμμα μετατροπής υφιστάμενων mini markets ή καφέ σε KIOSKY’S CONVENIENCE STORE

Για να αποκτήσεις το δικό σου KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, μπες εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE