Το DAVINCI ARTISAN GELATO μετρά 16 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 15 Νοεμβρίου 2023
Το DAVINCI ARTISAN GELATO μετρά 16 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο

Με ένα δυναμικό δίκτυο που μετρά 16 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, το DAVINCI ARTISAN GELATO έχει καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς στο gelato, μυώντας τους λάτρεις των γλυκών στις απολαυστικές γεύσεις του με άρωμα Ιταλίας. Η σταθερή πρόοδος και η επιτυχία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, έχουν μετατρέψει το DAVINCI ARTISAN GELATO σε σημείο αναφοράς για μια γλυκιά έξοδο για άτομα όλων των ηλικιών, προσελκύοντας μικρούς και μεγάλους. Το δίκτυο συνεχίζει την ανάπτυξή του μέσω franchising, διατηρώντας τη μοναδικότητα του concept και των λαχταριστών προϊόντων που προσφέρει. Ο νέος συνεργάτης έχει τη δυνατότητα να επωφεληθεί ενός προϊόντος που εξακολουθεί να παραμένει σταθερά πρώτο στις επιλογές των καταναλωτών, ενώ το δίκτυο προσφέρει παράλληλα υψηλή ζήτηση, ρευστότητα και όλες τις προϋποθέσεις για βιώσιμη ανάπτυξη.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της επένδυσης στο δίκτυο franchise DAVINCI ARTISAN GELATO, το οποίο μετρά ήδη 14 καταστήματα, είναι το καθιερωμένο brand name και η πιστή πελατειακή του βάση. Με τη δέσμευσή του στην ποιότητα και τις άριστες μεθόδους παραγωγής, το DAVINCI ARTISAN GELATO έχει κερδίσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων, ενώ παράλληλα συνθέτει μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση με πολλαπλά οφέλη.

Davinci παγωτό φιστίκι

Το DAVINCI ARTISAN GELATO στο πλευρό του νέου franchisee

Τα οφέλη που αποκομίζει ο νέος συνεργάτης είναι πολλαπλά και η υποστήριξη που λαμβάνει από το δίκτυο του DAVINCI ARTISAN GELATO είναι διαρκής και ολοκληρωμένη. Παρέχεται ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης, που καλύπτει όλες τις καθημερινές λειτουργίες του καταστήματος (δημιουργία προϊόντος, σωστή συντήρηση, αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών, διαχείριση του καταστήματος αλλά και των υπαλλήλων, και παρακολούθηση των οικονομικών). Παράλληλα, σε συνδυασμό με τη στήριξη για τον σχεδιασμό & τη διαμόρφωση ενός μοντέρνου & λειτουργικού καταστήματος εξυπηρετείται η μεγιστοποίηση των αυθόρμητων πωλήσεων. Τέλος, τα χρηστικά εγχειρίδια λειτουργίας, που καταγράφουν όλες τις διαδικασίες που θα πρέπει να υλοποιούνται σε καθημερινό επίπεδο, παρέχουν στον νέο συνεργάτη όλα όσα χρειάζεται για ένα ασφαλές και επικερδές ξεκίνημα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

DAVINCI GELATO