Το DAVINCI ARTISAN GELATO έχει αναδειχθεί η κορυφαία επιλογή στο gelato

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 22 Ιανουαρίου 2024
Το DAVINCI ARTISAN GELATO έχει αναδειχθεί η κορυφαία επιλογή στο gelato

Το DAVINCI ARTISAN GELATO έχει αναδειχθεί η κορυφαία επιλογή στο gelato, με 16 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Έχει συστήσει στο κοινό το αυθεντικό gelato, καθώς παρουσιάζει ένα concept με διαχρονικά επιτυχημένη πορεία 11 ετών που «ξεκλειδώνει» πολλαπλές ευκαιρίες για τους franchisees, οδηγώντας τους στην επιχειρηματική επιτυχία! Το σύστημα franchise DAVINCI ARTISAN GELATO παρουσιάζει ένα καθαρό, διαχρονικό και ερωτεύσιμο concept, καθώς και μία επιχειρηματική πρόταση υψηλής διαφοροποίησης, ευκολίας στη διαχείριση και διαρκών αποδόσεων. Με 16 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, το DAVINCI ARTISAN GELATO έχει αναδειχθεί ως κορυφαία επιλογή gelato!

DAVINCI ARTISAN GELATO κατάστημα

Γιατί να επιλέξετε το DAVINCI ARTISAN GELATO

Το DAVINCI ARTISAN GELATO αποτελεί ένα ολοκληρωμένο concept που μυεί τον καταναλωτή στη μοναδική εμπειρία αυθεντικής gelateria, ενώ παράλληλα προσφέρει ευέλικτη δομή λειτουργίας και δεν απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό. Διαθέτει κεντρική παραγωγή η οποία διασφαλίζει τη μοναδικότητα των γεύσεων στο gelato και τη σοκολάτα και εξασφαλίζει αυξημένη κερδοφορία όλους τους μήνες τους έτους με την προσαρμογή του product mix. Το DAVINCI ARTISAN GELATO διαθέτει επίσης διευρυμένο προϊοντικό μείγμα με περισσότερες από 60 γεύσεις φρέσκου gelato, τη δική του χειροποίητη σοκολάτα, βάφλες, γλυκίσματα, milk shakes ροφήματα, καφέ, καθώς και πρωτοποριακά γλυκά semifreddo, δίνοντας την δυνατότητα 12μηνης λειτουργίας ανάλογα τα χαρακτηριστικά της περιοχής.

Ο συνεργάτης franchisee έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει το κατάστημα εποχιακά σε τουριστικές περιοχές, αλλά μπορεί να εκμεταλλευτεί και το format που προσφέρει τη δυνατότητα χώρου με καθιστικό για sit-in εξυπηρέτηση των πελατών, ως καφέ με 12μηνη λειτουργία.

Ο οδικός χάρτης για το DAVINCI ARTISAN GELATO

Το DAVINCI ARTISAN GELATO αποτελεί το πλέον κατάλληλο concept, τόσο για αστικές περιοχές υψηλής διαχρονικής δυναμικής, όσο και τουριστικούς προορισμούς σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Το πλάνο ανάπτυξης του 2024 περιλαμβάνει περιοχές σε: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Χανιά. Ο συνεργάτης franchisee έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει το κατάστημα εποχιακά σε τουριστικές περιοχές, αλλά μπορεί να εκμεταλλευτεί και το format που προσφέρει τη δυνατότητα χώρου με καθιστικό για sit-in εξυπηρέτηση των πελατών, ως καφέ με 12μηνη λειτουργία.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

DAVINCI GELATO