Το Cultivos Coffee προσφέρει ένα μοναδικό concept με ευελιξία

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 19 Ιουνίου 2024
Το Cultivos Coffee προσφέρει ένα μοναδικό concept με ευελιξία

Το Cultivos Coffee είναι ένα premium coffee shop που προσφέρει ένα μοναδικό concept με ευελιξία και αποδεδειγμένη διαχρονικότητα. Εμπνευσμένο από την taf και κουβαλώντας τη φήμη του brand της, το Cultivos διαθέτει ένα αξιόπιστο και κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο, το οποίο καταφέρνει, μέσω της προσαρμοστικότητάς του στα χαρακτηριστικά της εκάστοτε περιοχής να διεισδύει πιο γρήγορα στις αγορές.

Η taf υπήρξε η πρώτη εταιρεία η οποία καθιέρωσε στην ελληνική αγορά τη φιλοσοφία του νέου κύματος καφέ και ανάπτυξε τις πρώτες σειρές καφέδων ανώτερης ποιότητας (specialty), espresso blends και καφέδες από μεμονωμένες φάρμες (single state coffees).

Το ολοκληρωμένο και ευέλικτο concept του Cultivos Coffee

Το Cultivos Coffee διαθέτει ένα ολοκληρωμένο concept με διαφορετικούς καταστημάτων που προσαρμόζονται στις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής στην οποία βρίσκονται και διεισδύει σε νέες αγορές. Η ευελιξία του μοντέλου αυτού έγκειται στο γεγονός ότι ο κάθε συνεργάτης μπορεί να διαφοροποιήσει το concept του καταστήματός του, πάντοτε σε συνεννόηση με την διοίκηση, ώστε να καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες και τις επιθυμίες της τοπικής αγοράς.

Η ευελιξία αυτή επιτρέπει την μετατροπή ενός Cultivos στο απόλυτο local spot μιας γειτονιάς. Ο Ιωσήφ Μπουτσαξής, ιδιοκτήτης και υπεύθυνος του Cultivos της Κυψέλης, αναφέρει σε συνέντευξή του στη The Franchise Co.: “Το Cultivos είναι ένα ευέλικτο μοντέλο franchise που εξελίσσεται ανάλογα με την προσωπικότητα και τη γειτονιά, ενώ παράλληλα τηρεί το πρωτόκολλο της εταιρείας. Η ιδέα του να δημιουργήσεις ένα local spot αξίζει την προσπάθεια γιατί παύει ξεφεύγεις από την κλασσική οπτική πως θα πάρεις ακριβώς την ίδια εμπειρία από κάθε κατάστημα, όπως γίνεται συνήθως με κάθε δίκτυο franchise, αφού αλλιώς θα βιώσει κανείς το «specialty coffee experience» στο Cultivos της Κυψέλης κι αλλιώς σε άλλα Cultivos”.

cultivos κυψέλη

Η ομάδα του Cultivos είναι δίπλα στον συνεργάτη από τα πρώτα βήματα, συμβάλλοντας στην εύρεση της τοποθεσίας και του στησίματος του μαγαζιού, στην εκπαίδευση του franchisee και του προσωπικού του, στον καθορισμό του προϊοντικού μείγματος που παρέχεται και στην εξασφάλιση πολλαπλών πηγών κερδοφορίας (sit-in, takeaway, delivery). Η συνεχής υποστήριξη και εκπαίδευση από το δίκτυο του Cultivos Coffee βοηθάει τον franchisee να αναπτύσσεται συνεχώς, να βελτιστοποιεί την επιχείρησή του και να σημειώνει κερδοφορία όλες τις ώρες της ημέρας.

Το Cultivos Coffee είναι ο GOLD WINNER COFFEE & SNACK FRANCHISE 2024

Το δίκτυο Cultivos Coffee απέσπασε το βραβείο GOLD WINNER COFFEE & SNACK FRANCHISE 2024 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2024, καθώς αναγνωρίζεται η συμβολή του στον χώρο του franchising αλλά και στον κλάδο της εστίασης.

THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2024

Το Cultivos Coffee κατάφερε να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, δημιουργώντας ένα επιχειρηματικό μοντέλο που αποδεικνύεται εξαιρετικά αποδοτικό στην κατηγορία του street coffee και θέτοντας τα στάνταρτ συνολικά στον κλάδο.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CULTIVOS COFFEE