Το Cultivos Coffee φέρνει στους καταναλωτές μοναδικούς καφέδες μέσω του μοντέλου direct relationship coffees

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 01 Φεβρουαρίου 2024
Το Cultivos Coffee φέρνει στους καταναλωτές μοναδικούς καφέδες μέσω του μοντέλου direct relationship coffees

Το Cultivos Coffee, εμπνευσμένο από την taf, φέρνει τις ίδιες αξίες και αρχές στον καταναλωτή, εισάγοντάς τον στην 5η γενιά των coffee shops.  Για να το καταφέρει αυτό ακολουθεί μια προσεκτική διαδικασία που ξεκινά από το πρώτο στάδιο της «αλυσίδας» του καφέ, τον καρπό, και συνεχίζει μέχρι και την παρασκευή του τελικού ροφήματος.

Τη σημερινή εποχή, όπου ο καταναλωτής ψάχνει και ενημερώνεται περισσότερο από ποτέ για την προέλευση των προϊόντων που καταναλώσει, αναζητώντας όχι μόνο κορυφαία ποιότητα, αλλά και βέλτιστες συνθήκες παραγωγής, το Cultivos Coffee έρχεται να δώσει την απάντηση.

Σε όλα τα αρχικά στάδια της αλυσίδας υπάρχει ιχνηλασιμότητα – από την έρευνα που πραγματοποιείται για την ανεύρεση των εξαιρετικών κόκκων καφέ, την απευθείας σχέση που χτίζεται με τις φάρμες καφέ και τους παραγωγούς, δημιουργώντας το μοντέλο direct relationship coffees, μέχρι τη διασφάλιση της ποιότητας στην καλλιέργεια, την επεξεργασία και την αποθήκευση του πράσινου κόκκου. Οι καφέδες της taf δημιουργήθηκαν με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό για την πρώτη ύλη – τον πράσινο κόκκο – χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία πολλών ετών.

To Cultivos Coffee έχει την τεχνογνωσία, την εξειδίκευση και την άρτια εκπαίδευση του προσωπικού από την ομάδα των barista της taf που έχει βραβευτεί στα παγκόσμια πρωταθλήματα του καφέ (World Barista Championships).

To Cultivos Coffee, με στόχο την απόλυτη εμπειρία του καταναλωτή, στηρίζεται σε βασικούς άξονες όπως είναι οι handcrafted καφέδες που προέρχονται από φάρμες από το πρόγραμμα direct relationship coffees της taf, που ασκούν βιώσιμες γεωργικές πρακτικές σε κάθε στάδιο παραγωγής, με σεβασμό προς το περιβάλλον. Το αποτέλεσμα στο φλιτζάνι χαρακτηρίζεται από μοναδικά χαρακτηριστικά που οφείλονται τόσο στην εξαιρετική πρώτη ύλη όσο και στο επιδέξιο καβούρδισμα.

cultivos-coffee-franchise3

To Cultivos Coffee έχει ως βασικά σημεία εστίασης:

  • To know how από την taf.
  • Την τεχνογνωσία, την εξειδίκευση και την άρτια εκπαίδευση του προσωπικού από την ομάδα των barista της taf που έχει βραβευτεί στα παγκόσμια πρωταθλήματα του καφέ (World Barista Championships).
  • Design βασισμένο σε λιτές γραμμές και γήινα χρώματα με μία σκανδιναβική προσέγγιση.
  • Ανώτερη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές.
  • Προϊόντα retail για το σπίτι με την υπηρεσία beans for your home.
  • Αποκλειστικότητα περιοχής.
  • Συνεχής εποπτεία του project και εκπαίδευση του προσωπικού.
  • Χωρίς royalties.
  • Δυνατότητα επιλογής σημείου.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CULTIVOS COFFEE