Το Cultivos Coffee αναδείχθηκε GOLD WINNER COFFEE & SNACK FRANCHISE στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2024

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 13 Ιουνίου 2024
Το Cultivos Coffee αναδείχθηκε GOLD WINNER COFFEE & SNACK FRANCHISE στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2024

Στο δίκτυο Cultivos Coffee απονέμεται το βραβείο GOLD WINNER COFFEE & SNACK FRANCHISE 2024 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2024, καθώς αναγνωρίζεται η συμβολή του στον χώρο του franchising αλλά και στον κλάδο της εστίασης.

Cultivos Coffee THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2024

Το Cultivos Coffee κατάφερε να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, δημιουργώντας ένα επιχειρηματικό μοντέλο που αποδεικνύεται εξαιρετικά αποδοτικό στην κατηγορία του street coffee και θέτοντας τα στάνταρτ συνολικά στον κλάδο. Οι πρακτικές που εφαρμόζει περιλαμβάνουν:

• Ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο με πραγματικά περιθώρια υψηλής απόδοσης, για ποιοτικούς και με πάθος για δημιουργία franchisees.
• Ποιότητα και εμπειρία καφέ αλλά και το μοναδικό του αποτύπωμα.
• Έντονα στοιχεία διαφοροποίησης, διαδικασίες, υποδομές και συστήματα.
• Βιωματική εμπειρία στον καταναλωτή, μέσω της ατμόσφαιρας, της μοντέρνας αισθητικής του χώρου, των εντυπωσιακών modbars και του ρόλου του barista.
• Αποδεδειγμένη ικανότητα υποστήριξης των νέων franchisees, σε όλες τις πτυχές των επιχειρησιακών λειτουργιών.

Η ανάδειξη του Cultivos Coffee ως GOLD WINNER COFFEE & SNACK FRANCHISE 2024 επιβραβεύει τη στοχευμένη και συγκροτημένη ανάπτυξή του, την ολοκληρωμένη εταιρική του ταυτότητα, τη three sixty επικοινωνία και το αναγνωρίσιμο service etiquette.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CULTIVOS COFFEE