Το Cinque Wine Deli Bar ετοιμάζεται για το Πάσχα!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 31 Μαρτίου 2023
Το Cinque Wine Deli Bar ετοιμάζεται για το Πάσχα!

Το Cinque Wine Deli Bar ετοιμάζεται για τις γιορτές του Πάσχα και είναι έτοιμο να προσφέρει στο κοινό του ξεχωριστές Cinque εμπειρίες όπως μόνο αυτό γνωρίζει!
Πάντα μπροστά από την εποχή του, το Cinque Wine Deli Bar προθερμαίνει το κλίμα για μια δυναμική εορταστική περίοδο. Νέο, εξειδικευμένο και προσαρμοσμένο, νηστίσιμο μενού για αυτούς που νηστεύουν αλλά και για τους vegans και vegetarians λάτρεις του κρασιού που επιθυμούν να γευτούν τα αγαπημένα τους, εκλεκτής ποιότητας κρασιά με μοναδικά και πεντανόστιμα πλατό vegan τυριών, χειροποίητων chutneys.

Καθώς, λοιπόν, το Πάσχα είναι προ των πυλών, το Cinque έχει φροντίσει ώστε οι πελάτες του να κάνουν τα καλύτερα δώρα κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου στους αγαπημένους τους, στους συνεργάτες τους αλλά και στον εαυτό τους. Στα τρία μαγαζιά λοιπόν, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν μοναδικά καλάθια και κουτιά δώρων που αποτελούνται από τα γνωστά και μη εξαιρετέα κρασιά συνδυασμένα με μοναδικές λιχουδιές, όπως σπιτικά chutneys, ελληνικό παρθένο έλαιο, παστέλι κτλ.

Το Cinque Wine Deli Bar τόσο με τις εμπειρίες γευσιγνωσίας που προσφέρει στο κοινό, όσο και με την ποικιλία του προϊοντικού του μείγματος, επιτυγχάνει να προσεγγίσει το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του. Η πιστή κοινότητα Cinque που έχει δημιουργηθεί, ξέρει πως εκεί είναι το μέρος όπου μπορεί απευθυνθεί για να απολαύσει τα πιο ξεχωριστά κρασιά Ελλήνων παραγωγών και να νιώθει μέλος της πιο μεγάλης οικογένειας γύρω από το κρασί.

Εστιάζοντας συνεχώς στην καινοτομία και στην εξέλιξη, το Cinque Wine Deli Bar χρησιμοποιεί ένα πολύ καλά οργανωμένο σύστημα ετήσιων δραστηριοτήτων ώστε να κρατάει το ενδιαφέρον του πιστού πελατολογίου του και να απογειώνει καθημερινά όλο και πιο πολύ την εμπειρία των επισκεπτών γύρω από την κουλτούρα του κρασιού. Είναι γεγονός, πως ο συνεργάτης franchisee που θα ενταχθεί στο σύστημα franchise του Cinque θα επωφεληθεί από το διαρκώς ανανεωμένο μενού, τις προσαρμογές στην εκάστοτε περίοδο και αγορά αλλά και από τις δραστηριότητες γευσιγνωσίας που οργανώνει, διατηρώντας το πιστό πελατολόγιο που το επιλέγει για κάθε του στιγμή και δημιουργώντας πολλαπλές πηγές εσόδων και συμπληρωματικών πωλήσεων.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CINQUE WINE DELI BAR