“Το Cinque Wine Deli Bar είναι το μέρος που το νιώθουμε σπίτι μας”

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 23 Δεκεμβρίου 2022
“Το Cinque Wine Deli Bar είναι το μέρος που το νιώθουμε σπίτι μας”

Η οικογένεια του Cinque Wine Deli Bar αγκαλιάζει όλους τους wine lovers

Ο ιδρυτής και CEO του Wine Lover Community, Luiz Alberto, επισκέφθηκε την Ελλάδα και το  Cinque Wine Deli Bar στο πλαίσιο των δέκατων γενεθλίων του της μεγαλύτερης wine lover κοινότητας. Στη διάρκεια της επίσκεψής του, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ανθρώπους του Cinque Wine Deli Bar και έδωσε μια συνέντευξη αφιερωμένη στη μοναδικότητα και την διαφορετικότητα του Cinque, το οποίο το χαρακτήρισε «σπίτι του».

«Τι μπορώ να πω για την μοναδικότητα του Cinque; Πρέπει να αναφέρω σίγουρα την μεγάλη γκάμα των κρασιών, τον τρόπο εξυπηρέτησης…Έκατσα και σκέφτηκα τι είναι αυτό που κάνει για μένα το Cinque μοναδικό, αυτό που καταλαβαίνω εγώ σαν μοναδικότητα ως άνθρωπος και ως wine lover. Είναι λοιπόν ότι κανένα άλλο wine bar δεν με έχει κάνει να νιώσω σαν στο σπίτι μου, σαν να είμαι με την οικογένειά μου. Σα να έχω γεννηθεί σε αυτό το μέρος, σα να ανήκω εδώ.

Αν με ρωτούσε κανείς τι μπορεί να προσφέρει το Cinque Wine Deli Bar σε κάποιον που αγαπάει το κρασί αλλά δε γνωρίζει πολλά πράγματα ακόμα, θα απαντούσα ότι εδώ στο Cinque Wine Deli Bar νιώθουμε ότι είμαστε όλοι ίσοι, στο ίδιο επίπεδο. Δεν σε κοιτάνε με υπεροψία, δεν σε υποτιμούν. Σε άλλα μέρη, ο sommelier που νομίζει ότι ξέρει πολλά, σε κοιτάζει με αλαζονεία. Εδώ είμαστε όλοι ίσοι. Απολαμβάνεις ένα ποτήρι κρασί με έναν τρόπο με τον οποίο νιώθεις σημαντικός, ότι οι άνθρωποι νοιάζονται για εσένα. Αυτό λοιπόν είναι που κάνει το Cinque Wine Deli Bar ιδανικό για εκείνους που θέλουν να μάθουν ουσιαστικά για το καλό κρασί και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο το προτείνω.

Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία για μένα, ως ιδρυτής της Wine Lover Community είναι ότι το Cinque Wine Deli Bar είναι το μέρος που το νιώθουμε σπίτι μας. Το μέρος που πάμε όταν είμαστε στην Αθήνα, είναι το μέρος που οι wine lovers λατρεύουν να βρίσκονται. Εκπληκτικά κρασιά, υπέροχοι άνθρωποι, πραγματικά λατρεύουμε να είμαστε στο Cinque Wine Deli Bar».

το Cinque Wine Deli Bar είναι το μέρος που το νιώθουμε σπίτι μας

Το μέρος που λατρεύουν οι wine lovers

Αδιαμφισβήτητα το Cinque Wine Deli Bar αποτελεί το κέντρο των wine lovers τόσο της Ελλάδας, όσο και του Εξωτερικού. Έχει χτίσει ένα πιστό πελατολόγιο που διαρκώς ανανεώνεται μέσω των δράσεων που διοργανώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, παρέχει στους λάτρεις του κρασιού ανεπανάληπτες εμπειρίες γευσιγνωσίας. Ενδιαφέρεται για την δημιουργία μιας κοινότητας γύρω από το ελληνικό κρασί αλλά και παρέχει στο κοινό την δυνατότητα να γευτούν και να μάθουν την ιστορία πίσω από το αγαπημένο ποτό. Γι’ αυτό και δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται επί σειρά ετών στην κορυφή του TripAdvisor.

Για αυτό και τo δίκτυο Cinque αναδείχθηκε ως GOLD WINNER Franchise Business Model Innovation στα THE FRANCHISE SUCCCESS AWARDS 2022, καθώς  στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης κατάφερε να επιτύχει και να ξεχωρίσει διαθέτοντας ένα μοναδικό concept, που απευθύνεται είτε στην τουριστική αγορά είτε στη λιανική με προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CINQUE WINE DELI BAR