Το Cinque γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 10 Φεβρουαρίου 2023
Το Cinque γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Το Cinque Wine Deli Bar, γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έτσι όπως μόνο εκείνο ξέρει! Τα ερωτευμένα ζευγάρια απ’ όλη την Αθήνα μπορούν να βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία γευσιγνωσίας, αφιερωμένη εξαιρετικά στην ημέρα των ερωτευμένων! Mε το Cinque’s Wine Tasting for Two, τα ζευγάρια έχουν την ευκαιρία να γευτούν μια μοναδική ποικιλία ελληνικών κρασιών όπως ασύρτικο, ξινόμαυρο, σαββατιανό κ.λπ, συνοδευμένα από ένα πλούσιο πλατό με τυριά, αλλαντικά και παξιμάδια Ελλήνων παραγωγών. Το πακέτο περιλαμβάνει, έναν αφρώδη οίνο, τρία λευκά κρασιά, ένα ροζέ και πέντε κόκκινα. Συνολικά, δέκα ποτήρια κρασί των 75 ml. Παράλληλα με τη γευστική εμπειρία, η ομάδα του Cinque παρέχει στους πελάτες τα απαραίτητα φυλλάδια που περιλαμβάνουν όλες τις πληροφορίες των κρασιών και χάρτες της χώρας για να μάθουν από πού προέρχονται. Η εμπειρία είναι διαθέσιμη σε ελληνικά, γαλλικά και γερμανικά. Κλείστε άμεσα την εμπειρία Cinque’s Wine Tasting for Two, γιορτάζοντας μαζί με το Cinque την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον πιο ξεχωριστό τρόπο!

Cinque_wine tasting

Για ακόμα μια φορά, το Cinque βρίσκει μοναδικούς και καινοτόμους τρόπους να πρωτοτυπεί και να δείχνει τον δρόμο προς την επιτυχία. Εκπαιδεύοντας το κοινό στο καλό κρασί αλλά και στην ιστορία του, επιτυγχάνει την επαναληψιμότητα των πελατών με διάφορους τρόπους. Οι καινοτομίες που εισάγει, οι εμπειρία που προσφέρει τόσο μέσα στο κατάστημα όσο και στις εξωτερικές εξορμήσεις που διοργανώνει με θέμα το εκλεκτό ποτό επιτυγχάνουν την υψηλή μέση απόδειξη, ενώ η αγάπη και η αφοσίωση στο αντικείμενο και η διαρκής εξέλιξη, κάνουν το Cinque μοναδικό στο είδος του, απέχοντας σημαντικά από τον ανταγωνισμό.

Η επιχειρηματική πρόταση του Cinque απευθύνεται στον συνεργάτη franchisee που έχει όλη την όρεξη και το μεράκι να αναπτυχθεί μέσα από ένα δυναμικό και μοναδικό concept, με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Είναι το μοναδικό wine bar που δίνει έμφαση στην γευσιγνωσία και την ιστορία του κρασιού ενώ ενδιαφέρεται να περάσει και στο κοινό την ίδια λαχτάρα και αγάπη για το αντικείμενο. Η μοναδικότητά του concept, οι πολλαπλές πηγές εσόδων, το πιστό πελατολόγιο και η υψηλή μέση απόδειξη, είναι τα στοιχεία που κάνουν την επιχειρηματική πρόταση του Cinque, μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία με διαχρονική κερδοφορία!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CINQUE WINE DELI BAR