Το Christmas Pasta Story του Mailo’s – The Pasta Project

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 29 Δεκεμβρίου 2020
Το Christmas Pasta Story του Mailo’s – The Pasta Project
Τα φετινά Χριστούγεννα μπορεί να είναι διαφορετικά αλλά το Mailo’s – The Pasta Project μας έχει ετοιμάσει μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη έκπληξη. Ένα πιάτο που το “τρως με τα μάτια”  και νιώθεις το πνεύμα των Χριστουγέννων να σε γεμίζει.

Ο παιχνιδιάρης Mailo δεν επαναπεύεται και συνεχώς βρίσκει νέες ιδέες, νέες υφές και νέες γεύσεις για να ικανοποιήσει το πιστό του κοινό. Κοινό που εδώ και ένα χρόνο σχηματίζει ουρές έξω από το κατάστημα του. Κοινό που και σε αυτή την ιδιαίτερη περιόδο απολαμβάνει τις λαχταριστές συνταγές του Mailo’s στο σπίτι, χρησιμοποιώντας τις υπηρσίες delivery.

mailos the pasta project proionta

Christmas Pasta Story από το Mailo’s

Το Χριστουγεννιάτικο πιάτο του Mailo’s – The Pasta Project αποδεικνύει ότι η πάστα, η φρέσκια πάστα, είναι το αγαπημένο μας φαγητό και μπορούμε να το απολαύσουμε και τα Χριστούγεννα. Ακόμα κι αν δεν είσαι “μακαρονάς” δεν γίνεται να μην θέλεις να δοκιμάσεις αυτό το έργο τέχνης.

Σπανάκι, ρικότα, πράσο, ψητό κοτόπουλο, πράσο, κράνμπερι συναντούν την φρέσκα πάστα Campanelle που σαν άλλη καμπάνα των Χριστουγέννων, μας αποκεινδύει ότι τα Χριστούγεννα είναι η πιο αγαπημένη γιορτή. Η μους παντζάρι έρχεται για να απογειώσει την γεύση και την αισθητική του πιάτου,που είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει το must των φετινών αλλά και των επόμενων Χριστουγέννων.

mailos chritmas pasta 2

Το concept Mailo’s ανταποκρίνεται σε κάθε συνθήκη!

Η πανδημία που προκαλεί ο Covid-19 έχει αλλάξει την καθημερινότητά μας και πολλές επιχειρήσεις καλούνται να προσαρμοστούν γρήγορα στις νέες συνθήκες. Concept που χαρακτηρίζονται από ευελιξία, είναι  αυτά που θα καταφέρουν να βγουν αλώβητα από αυτή την κρίση.

Το Mailo’s – The Pasta Project είναι η πρόταση που ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής ικανοποιώντας τις ανάγκες των καταναλωτών, αυξάνοντας το κοινό του. Τα γρήγορα ανταλακλαστικά της  εταιρείας και η προσαρμοστικότητα του αποδεικνύουν ότι το Mailo’s ήρθε για να μείνει, ψάχντοντας την επόμενη περιοχή όπου θα ανοίξει το επόμενο εργαστήριο του. Μήπως αυτή η περιοχή έιναι η δική σου;

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT