Το Cake με εμπειρία 14 χρόνων γνωρίζει τις ανάγκες του franchisee

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 21 Μαΐου 2018
Το Cake με εμπειρία 14 χρόνων γνωρίζει τις ανάγκες του franchisee

Εδώ και 14 χρόνια, στο Cake οι πελάτες βρίσκουν έναν κομψό παράδεισο με λαχταριστές γεύσεις, γλυκά χρώματα και αρώματα, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον που μας θυμίζει κυριακάτικα πρωινά στο σπίτι με την οικογένεια!

Πρωτοπόρο στο είδος του, το American Style Bakery & Coffee ήταν το πρώτο κατάστημα που σύστησε στο κοινό τα χειροποίητα γλυκά αμερικανικού τύπου που όλοι έχουμε λατρέψει. Cheesecakes, cupcakes, tube cakes, αλλά και αλμυρές τάρτες και πίτες ημέρας, όλα τα βρείτε στο Cake που έχει καθιερωθεί ως το απόλυτο σημείο συνάντησης μικρών και μεγάλων για γευστικές απολαύσεις.

Σύμφωνα με έρευνες, η παγκόσμια αγορά κέικ αναμένεται να φτάσει στο 3,3% κατά την περίοδο 2018-2023 και υπολογίζεται να αγγίξει τα 75 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2023. Καθώς ο ανταγωνισμός στην εστίαση έχει αυξηθεί, οι αλυσίδες αρχίζουν να χρησιμοποιούν υγιεινές πρώτες ύλες για τη δημιουργία των προϊόντων, ώστε να αποκτήσουν ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Από αυτή την άποψη το Cake ξεχωρίζει στον χώρο, καθώς τα προϊόντα του παράγονται καθημερινά από αποκλειστικό παραγωγό με έδρα την Αθήνα με προδιαγραφές ISO22000, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα και η ασφάλεια των συνταγών Cake. Επιπλέον, η πόρτα του Cake είναι ανοιχτή για όλα τα κοινά, καθώς σερβίρει και γλυκά με stevia, ιδανικά για διαβητικούς.

Με την πάροδο του χρόνου η ομάδα του Cake έχει αποκτήσει όλη την απαραίτητη πείρα και τεχνογνωσία, ώστε να γνωρίζει τις ανάγκες και τα θέλω του franchisee. Ο υποψήφιος συνεργάτης δεν χρειάζεται να διαθέτει γνώσεις pastry κουζίνας για να λειτουργήσει το δικό του κατάστημα. Αρκεί να έχει τη θέληση να συμμετάσχει σε ένα «γλυκό ταξίδι γεύσεων» και όρεξη για δημιουργία, εμμένοντας στις αξίες του brand Cake, ώστε να οδηγηθεί στην επιτυχία.