Το Bufala Gelato, food partner στο Education Festival 2019

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 25 Σεπτεμβρίου 2019
Το Bufala Gelato, food partner στο Education Festival 2019

To Bufala Gelato στηρίζει την καινοτομία και γίνεται food partner στο Education Festival 2019 , δράση αφιερωμένη στη βιωματική εκπαίδευση, η οποία πραγματοποιείται 26, 27 & 28 Σεπτεμβρίου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, στο Γκάζι.

bufala-gelato-halandri-franchise

Στο συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον της σύγχρονης εποχής, όπου η τεχνολογία χρωματίζει και καθορίζει τα πάντα, η παραδοσιακή μέθοδος της τυπικής εκπαίδευσης και των εγκύκλιων σπουδών από μόνη της δεν είναι πλέον αρκετή για να βοηθήσει κάποιον να μπει στην αγορά εργασίας και, το κυριότερο, να παραμείνει.

Το Skywalker.gr, γνωρίζοντας λοιπόν την αναγκαιότητα της βιωματικής μάθησης στη νέα εποχή, διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Education Festival, απευθυνόμενο σε γονείς, μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους κ.λπ., αναδεικνύοντας την αξία της βιωματικής μάθησης, με την παρουσίαση των εναλλακτικών προτάσεων στην εκπαίδευση από ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.

To Bufala Gelato συστήθηκε στο κοινό το 2016 και σήμερα αριθμεί 9 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Χαλάνδρι, Νέα Σμύρνη και πολύ σύντομα σε Κηφισιά, προσφέροντας φρέσκο παγωτό ημέρας και πολλές ακόμα απολαυστικές δημιουργίες που χαρίζουν απόλαυση σε κάθε μπουκιά!

Θες να μάθεις περισσότερα πρόταση franchise Bufala Gelato; Πάτησε εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BUFALA GELATO