Το BRWNE Brow Bar είναι η πιο δυνατή επιχειρηματική πρόταση στον χώρο της ομορφιάς

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 08 Νοεμβρίου 2023
Το BRWNE Brow Bar είναι η πιο δυνατή επιχειρηματική πρόταση στον χώρο της ομορφιάς

Το BRWNE Brow Bar είναι η πιο δυνατή επιχειρηματική πρόταση στον χώρο της ομορφιάς, καθώς πρόκειται για ένα brow bar με εξειδίκευση, πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, το οποίο παρέχει μοναδικές υπηρεσίες φρυδιών, βλεφαρίδων και αποτρίχωσης. Το BRWNE Brow Bar είναι το μέρος όπου η μόδα και η ομορφιά συναντιούνται και δημιουργούν ξεχωριστές υπηρεσίες που ανανεώνουν τον επισκέπτη. Μία από αυτές τις υπηρεσίες είναι το BRWNE BRWS, μια εξειδικευμένη θεραπεία που κάνει το BRWNE μοναδικό στο είδος του, καθώς μεταμορφώνει ριζικά το πρόσωπο και προσφέρει στους πελάτες το πολυπόθητο αποτέλεσμα στην εμφάνισή τους.

Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες μορφοποίησης φρυδιών και περιποίησης προσώπου το κατατάσσουν καθημερινά στην κορυφή της προτίμησης του κοινού, με τα δύο καταστήματα σε Γλυφάδα και Χαλάνδρι να είναι fully booked με πάνω από 90% πληρότητα για έναν μήνα μπροστά!

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για τις παρεχόμενες υπηρεσίες φέρουν την αποκλειστική ταμπέλα του BRWNE, εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα και την ενιαία εικόνα των καταστημάτων. Επενδύοντας σημαντικά στην εμπειρία πελάτη και τη σύνδεση με την κοινότητα, το BRWNE κυκλοφορεί τη δική του συλλογή με limited edition προϊόντα, πράγμα που ενισχύει τις πωλήσεις, ενώ παράλληλα αυξάνει και την αναγνωρισιμότητα του brand. Την εμπειρία στο κατάστημα ολοκληρώνει ο διάδρομος-πασαρέλα που βρίσκεται στο κέντρο, όπου ο πελάτης μπορεί να περπατήσει γεμάτος αυτοπεποίθηση και να νιώσει όμορφα μέσα στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

brwne brow bar προϊόν φρυδιών

Πώς ξεκίνησαν όλα

Το 2014 και κατόπιν πολύχρονης έρευνας και εμπειρίας στον χώρο της ομορφιάς, η Ματίνα Παπαδάκη και η Σοφία Γκιώνη, μητέρα και κόρη, παρουσίασαν στο κοινό ένα νέο και πρωτοποριακό concept με επίκεντρο την περιποίηση των φρυδιών, το BRWNE brow bar στην περιοχή του Χαλανδρίου. Η συνεχής εξέλιξη και επιτυχία του concept οδήγησαν στο δεύτερο BRWNE brow bar, λίγα χρόνια αργότερα, στην περιοχή της Γλυφάδας. Σήμερα, τα δύο καταστήματα του δικτύου απαρτίζονται από μια εξειδικευμένη ομάδα με 11 άρτια εκπαιδευμένες τεχνίτριες που προσφέρουν καθημερινά στους πελάτες ξεχωριστές υπηρεσίες περιποίησης.

Ελκυστική ευκαιρία επένδυσης στην ομορφιά

Με τις εξαιρετικές υπηρεσίες του, το BRWNE έχει δημιουργήσει ένα πιστό πελατολόγιο που καλύπτει όλες τις ηλικιακές ομάδες. Άνδρες και γυναίκες διαφόρων ηλικιών επισκέπτονται το BRWNE για να δοκιμάσουν μια υπηρεσία που τους αλλάζει ριζικά την εμφάνιση αλλά και τη διάθεση, με αποτέλεσμα να επιστρέφουν ξανά και ξανά. Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες μορφοποίησης φρυδιών και περιποίησης προσώπου το κατατάσσουν καθημερινά στην κορυφή της προτίμησης του κοινού, με τα δύο καταστήματα σε Γλυφάδα και Χαλάνδρι να είναι fully booked με πάνω από 90% πληρότητα για έναν μήνα μπροστά!

brwne brow bar κατάστημα

Το BRWNE Brow Bar είναι η πιο δυνατή επιχειρηματική πρόταση στον χώρο της ομορφιάς και απευθύνεται στον συνεργάτη που επιθυμεί να μετατρέψει το πάθος και την αγάπη του για τον χώρο της ομορφιάς και της μόδας σε μια κερδοφόρα επιχείρηση. Η αγορά της ομορφιάς ήταν, είναι και θα είναι εξαιρετικά κερδοφόρα, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες ανέλιξης. Το BRWNE brow bar εισέρχεται σε αυτή τη δυναμική αγορά με ένα concept έντονης διαφοροποίησης, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στον χώρο της ομορφιάς στην Ελλάδα. Έχει λοιπόν σχεδιάσει μια επιχειρηματική πρόταση που θέτει εκ νέου τα θεμέλια στην επιχειρηματικότητα, καθώς διαθέτει:

• Ένα πολύ ισχυρό brand name.
• Μια BRWNE κοινότητα που το εμπιστεύεται καθημερινά για την περιποίηση του προσώπου.
• Καθετοποιημένο σύστημα τροφοδοσίας πρώτων υλών.
• Οφέλη εξειδικευμένου καταστήματος σε επίπεδο απλότητας λειτουργίας, εύρεσης προσωπικού και δομής κερδοφορίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το BRWNE Brow bar αναδείχθηκε νικητής στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS, λαμβάνοντας το βραβείο GOLD WINNER BEAUTY & WELLNESS FRANCHISE 2023, για τη συμβολή του στον χώρο του franchising, στον κλάδο της ομορφιάς και της ευεξίας καθώς και στην επιχειρηματική κοινότητα συνολικά.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BRWNE BROW BAR