Το BRWNE Brow Bar διοργανώνει το πρώτο BRWNE training lab!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 18 Ιανουαρίου 2024
Το BRWNE Brow Bar διοργανώνει το πρώτο BRWNE training lab!

Το BRWNE Brow Bar διοργανώνει το πρώτο BRWNE training lab, μετά από εννιά χρόνια τεράστιας ζήτησης της κοινότητας των BRWNERS! Μέσα από ένα επεξηγηματικό βιντεάκι στο Instagram, οι ιδρύτριες του BRWNE Brow Bar, η μητέρα Ματίνα Παπαδάκη και η κόρη της, Σοφία Γκιώνη, ανακοίνωσαν τη δημιουργία του BRWNE training lab, δηλαδή της επίσημης σχολής του BRWNE για σεμινάρια σχηματισμού και περιποίησης φρυδιών. Ήρθε η στιγμή το BRWNE Brow Bar να μεταδώσει τις γνώσεις του πάνω σε αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά, στην τέχνη των φρυδιών.

BRWNE Brow Bar κατάστημα

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε κορίτσια και αγόρια ανεξαιρέτως και περιλαμβάνουν τόσο θεωρητικές γνώσεις, όσο και την εφαρμογή τους στην πράξη. Στο τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν και δίπλωμα με το χαρακτηριστικό λογότυπο του BRWNE Brow Bar και τη διαπίστευση της ομάδας. Ζητούμενο για το BRWNE είναι «να παίξουμε, να δημιουργήσουμε, να μάθουμε και να μεταδώσουμε την τεχνική μας», αναφέρει η Σοφία Γκιώνη στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του BRWNE Brow Bar στο Instagram. Μέσα σε ένα παρεΐστικο κλίμα, με καφέ και φαγητό, η κοινότητα του BRWNE θα έρθει ακόμα πιο κοντά μέσω των σεμιναρίων στον ειδικό χώρο της σχολής.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για το πρώτο BRWNE training lab εδώ: https://brwne.gr/training-lab/

BRWNE Brow Bar σεμινάρια

Πρωτοποριακή επιχειρηματική πρόταση στον χώρο της ομορφιάς

Με τις εξαιρετικές υπηρεσίες του, το BRWNE έχει δημιουργήσει ένα πιστό κοινό που καλύπτει όλες τις ηλικιακές ομάδες. Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες μορφοποίησης φρυδιών και περιποίησης προσώπου το κατατάσσουν καθημερινά στην κορυφή της προτίμησης του κοινού, με τα δύο καταστήματα σε Γλυφάδα και Χαλάνδρι να είναι fully booked με πάνω από 90% πληρότητα για έναν μήνα μπροστά! Το BRWNE brow bar εισέρχεται στη δυναμική αγορά της ομορφιάς με ένα concept έντονης διαφοροποίησης, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στον χώρο της ομορφιάς στην Ελλάδα. Έχει λοιπόν σχεδιάσει μια επιχειρηματική πρόταση που θέτει εκ νέου τα θεμέλια στην επιχειρηματικότητα, καθώς διαθέτει:

• Ένα πολύ ισχυρό brand name.
• Μια BRWNE κοινότητα που το εμπιστεύεται καθημερινά για την περιποίηση του προσώπου.
• Καθετοποιημένο σύστημα τροφοδοσίας πρώτων υλών.
• Οφέλη εξειδικευμένου καταστήματος σε επίπεδο απλότητας λειτουργίας, εύρεσης προσωπικού και δομής κερδοφορίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το BRWNE Brow bar αναδείχθηκε νικητής στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS, λαμβάνοντας το βραβείο GOLD WINNER BEAUTY & WELLNESS FRANCHISE 2023, για τη συμβολή του στον χώρο του franchising, στον κλάδο της ομορφιάς και της ευεξίας καθώς και στην επιχειρηματική κοινότητα συνολικά.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BRWNE BROW BAR