Το Baristas «σερβίρει» και στο Μενίδι!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 14 Σεπτεμβρίου 2020
Το Baristas «σερβίρει» και στο Μενίδι!

Τα Baristas εξαπλώνονται με γρήγορους ρυθμούς μέσω συνεργασιών franchise! Tώρα και το Μενίδι απέκτησε το δικό του Baristas, παρέχοντας στο κοινό εξαιρετικής ποιότητας καφέ και μια μεγάλη γκάμα από γλυκά και αλμυρά σνακ, παρασκευασμένα από επώνυμες πρώτες ύλες.

baristas-franchise-menidi

Ακολουθώντας μινιμαλιστικό ύφος, ο χώρος των Baristas αποπνέει βιομηχανική αισθητική, η οποία επιτυγχάνεται με τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες, τα ζεστά χρώματα της επίπλωσης, καθώς κι ορισμένα vintage διακοσμητικά στοιχεία που δίνουν στα καταστήματα του δικτύου μια αύρα εξίσου μοναδική με τον καφέ που προσφέρουν. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το καλοντυμένο κι ευχάριστο προσωπικό, το μεγάλο Coffee Station με την Delacorte μηχανή, τους 3 μύλους άλεσης και τη μεγάλη γκάμα προϊόντων, εξυψώνουν την αγοραστική εμπειρία, κάνοντάς τα προορισμό για τους λάτρεις του εκλεκτού καφέ & του ποιοτικού σνακ.

baristas-franchise-snacks

Έχοντας ξεκινήσει το πρώτο κατάστημα το 2014, στα Φάρσαλα, σήμερα το δίκτυο αριθμεί 3 εταιρικά και 7 franchise σημεία, σε Καρδίτσα, Τρίκαλα, Σέρρες, Βόλο, Λάρισα, Νέα Σμύρνη, Καλαμαριά, Μενίδι και Μαρούσι, ενώ αναμένονται πολύ σύντομα και άλλα Baristas σε όλη την Ελλάδα!

baristsa-larisa-franchise-snacks

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BARISTAS