Το 4ο Bourbon στους Αμπελόκηπους είναι πλέον γεγονός!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 24 Φεβρουαρίου 2021
Το 4ο Bourbon στους Αμπελόκηπους είναι πλέον γεγονός!

Ακόμα ένα εταιρικό κατάστημα προστίθεται στη δυναμική οικογένεια του Bourbon, αυτή τη φορά στους Αμπελόκηπους. Στη Λεωφ. Κηφισίας 57-59, στο εξής, το κοινό βρίσκει speciality καφέ και gourmet snack για να ξεκινήσει δυναμικά και ευχάριστα τη μέρα!

Με σύγχρονο, μοντέρνο design και urban στοιχεία, ο χώρος των Bourbon αποπνέει οικειότητα και ζεστασιά. Με ένα ξεχωριστό, ευδιάκριτο branding, τα καταστήματα του δικτύου δημιουργούν πολύ γρήγορα εικόνα που αποτυπώνεται στη μνήμη των καταναλωτών.

bourbon coffee

Κάθε γωνιά των καταστημάτων, κάθε λεπτομέρεια, από τον σχεδιασμό μέχρι τον τρόπο που είναι στημένα τα προϊόντα στην εντυπωσιακή βιτρίνα, όλα, φανερώνουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία της ομάδας που δημιούργησε τα Bourbon. Αυτή την εμπειρία αξιοποιεί ο franchisee, ώστε να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το δικό του Bourbon, τη δική του αποδοτική επιχείρηση!

bourbon mixani kafe

Από του Ζωγράφου στο Παγκράτι, την Ηλιούπολη και φέτος τους Αμπελόκηπους, το Bourbon όπου και να ανοίξει «γράφει» success stories στην καφεστίαση και προσφέρει μία ελκυστική πρόταση franchise στον συνεργάτη που το επιλέγει. Το ολοκληρωμένο street café spot έχει αποδείξει πως επιτυγχάνει ακόμα και σε περιοχές με υψηλό ανταγωνισμό. Μία επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου θα σε κάνει να καταλάβεις το γιατί!

bourbon speciality coffees franchise snack

Ο συνεργάτης – franchisee του Bourbon αξιοποιεί τον πιστοποιημένο speciality καφέ της Ipanema, τον οποίο συνδυάζει με ένα ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα και την τεχνογνωσία μιας έμπειρης ομάδας που τον οδηγούν στην επιτυχία.

Επιπλέον, στο Bourbon οι πελάτες βρίσκουν την ομώνυμη ποικιλία καφέ, η οποία αποτέλεσε και έμπνευση για το brand! H ποικιλία Bourbon ανακαλύφθηκε κοντά στη Μαδαγασκάρη και το άρωμά της χαρακτηρίζεται από μία έντονη οξύτητα, παρόμοια με αυτή ενός κρασιού.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BOURBON