Το 21ο KIOSKY’S CONVENIENCE STORE άνοιξε στη Νέα Φιλαδέλφεια

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 10 Μαΐου 2019
Το 21ο KIOSKY’S CONVENIENCE STORE άνοιξε στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μετά την Πανόρμου, νέο KIOSKY’S άνοιξε στη Νέα Φιλαδέλφεια, προσφέροντας συνδυαστικές αγορές πάντα με χαμόγελο και ασφάλεια! Tα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE που κατακτούν την καρδιά κάθε γειτονιάς αναπτύσσονται με την υποστήριξη της THE FRANCHISE CO. – Σύμβουλοι Franchise, με τον αριθμό των καταστημάτων να ανέρχεται πλέον στα 21.

Έχοντας την εμπειρία των 40 ετών στη λιανική, τη γνώση και το όραμα, η ΙΝΚΑΤ Α. Ε. δημιούργησε τα πρώτα convenience stores, που πολύ γρήγορα κατέκτησαν την καρδιά και την εμπιστοσύνη του κοινού. Πρόκειται για τη μόνη πρόταση της ελληνικής αγοράς που προσφέρει τη λύση των 5 καταστημάτων σε 1. Coffee & snack shop, περίπτερο με καπνικά είδη, mini market, κάβα και service point, όλα σε ένα κατάστημα της οικογένειας CONVENIENCE STORE.

Το ευρηματικό κι ευέλικτο brand δίνει τη δυνατότητα στον franchisee να κάνει την επιχείρησή του σημείο αναφοράς για την περιοχή του. Η καλημέρα και το χαμόγελο που συνοδεύουν τον απαραίτητο καφέ της ημέρας και η ευκολία για τις καθημερινές, συνδυαστικές αγορές, καθιέρωσαν τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE σε leader της αγοράς.

Γιατί επένδυση στην KIOSKY’S CONVENIENCE STORE;

Η οικογένεια της KIOSKY’S CONVENIENCE STORE δίνει μεγάλη σημασία στις συνεργασίες της και στις σχέσεις που χτίζει με τους ανθρώπους της. Φροντίζει ώστε ο franchisee να έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια με τα οποία θα λειτουργεί την επιχείρησή του αυτόνομα κι αποδοτικά. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, ο συνεργάτης- franchisee μαθαίνει όσα πρέπει να γνωρίζει σε επίπεδο καθημερινής λειτουργίας κι εξυπηρέτησης. Όλα αυτά στο πλαίσιο μιας εταιρείας με υψηλή τεχνογνωσία και αποτελεσματικά συστήματα και διαδικασίες που διευκολύνουν στις καθημερινές λειτουργίες του καταστήματος.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE