The Texans & Juan’s Cantina- Υβριδικό μοντέλο Ghost kitchen και φυσικού καταστήματος

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 06 Μαρτίου 2023
The Texans & Juan’s Cantina- Υβριδικό μοντέλο Ghost kitchen και φυσικού καταστήματος

Το The Texans & Juan’s Cantina πρωτοπορεί στον απαιτητικό χώρο της εστίασης καθώς επιτυγχάνει να συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των ghost kitchen με την αξιοπιστία που εκπέμπει το φυσικό κατάστημα.

Σύμφωνα με παγκόσμιες έρευνες, η αγορά των ghost kitchens καταστημάτων εστίασης, ενδέχεται να ξεπεράσει το 1 τρις. δολάρια μέχρι το 2030. «Πρόκειται να δούμε ολοένα και περισσότερους operators να προσπαθούν να γεμίσουν το κενό με πιο οικονομικά concepts, τα οποία θα είναι πιο φιλικά προσκείμενα προς το online delivery και θα χρειάζονται μικρότερο κεφάλαιο», αναφέρει ο Michael Schaefer της Euromonitor.

Κατά την περίοδο της πανδημίας και των παγκόσμιων lockdown, όλο και πιο πολλά καταστήματα εστίασης «επένδυσαν» στην ghost kitchen μορφή τους και εστίασαν στο delivery που αποτελούσε και τον πρωταγωνιστή της περιόδου, μιας και το καθιστικό των καταστημάτων ήταν κλειστό. Ωστόσο, η πορεία έδειξε πως τα καταστήματα που είναι αποκλειστικά ghost kitchen χωρίς να έχουν ένα εμφανές – για το κοινό- σημείο αναφοράς, αποτυγχάνουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του πελατολογίου, ανεξαρτήτως της άριστης ποιότητας του καταλόγου. Το καταναλωτικό κοινό, νιώθει ασφάλεια να γνωρίζει την φυσική παρουσία του καταστήματος από το οποίο γευματίζει.

Συνδυασμός ghost kitchen – φυσικό κατάστημα

Το The Texans & Juan’s Cantina καταφέρνει να αξιοποιήσει όλα τα πλεονεκτήματα που παρέχουν τα ghost kitchens μέσα από την υπόσταση ενός φυσικού καταστήματος. Πώς γίνεται αυτό; Διαθέτει την πιο απλή δομή λειτουργίας, χωρίς να κρίνεται απαραίτητη η ύπαρξη εξειδικευμένου προσωπικού. Επιτυγχάνει πολύ υψηλή παραγωγικότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα παραδίδει ποιοτικό και αυθεντικό φαγητό στο πιστό κοινό του. «Δεν βγαίνει από το μαγαζί κάτι που δεν είναι κατάλληλο να φάνε τα παιδιά μας, εμείς και οι οικογένειές μας», αναφέρουν οι ιδρυτές, κύριος Tom Λέτσος και Νίκος Λυμπέρης.

Το υβριδικό μοντέλο που έχει υιοθετήσει το The Texans & Juan’s Cantina, ωφελεί τον συνεργάτη franchisee και στην εύρεση του ακινήτου. Λόγω της ghost kitchen δομής του, δεν απαιτείται κεντρικό σημείο με έντονη εμπορική κινητικότητα, επομένως μπορεί εύκολα να μισθώσει χώρο με χαμηλό ενοίκιο. Παράλληλα όμως, ο κόσμος γνωρίζει που εδράζεται το κατάστημα καθώς κάνει αισθητή την παρουσία του και επιτρέπει την take away παραλαβή των παραγγελιών. Έτσι, έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά την ποιότητα της λειτουργίας, την καθαριότητα του χώρου και την φροντίδα του προσωπικού προς το φαγητό που ετοιμάζει.

Στο The Texans & Juan’s Cantina, δίνεται έμφαση στο delivery. Τα τελευταία χρόνια η άνοδος του delivery και δη, του online delivery, καλπάζει και κυριαρχεί στην αγορά της εστίασης. Έτσι, στο The Texans & Juan’s Cantina, κατόπιν ενδελεχούς έρευνας και μελέτης, έχει επικεντρώσει την προσοχή του στην γρήγορη, άμεση, εύκολη και ποιοτική μεταφορά του φαγητού προς τον προορισμό του. Ο πελάτης, ήδη από την συσκευασία και την τοποθέτηση του φαγητού μέσα σε αυτή, νιώθει την ασφάλεια ενός ποιοτικού γεύματος καθώς και τη φροντίδα και προσοχή που καταβάλλει η ομάδα του προσωπικού για να αποδώσει το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα.

Η επιχειρηματική πρόταση που προσφέρει το The Texans & Juan’s Cantina, δίνει την ευκαιρία στον νέο συνεργάτη franchisee να αποκτήσει με μια επιχείρηση, το κατάστημα εστίασης που ακολουθεί και πρωτοπορεί στα trends της αγοράς, βγαίνοντας πάντα πρωταθλητής αξιοποιώντας παράλληλα τις διευκολύνσεις σε επίπεδο παραγωγικότητας, αποδόσεων και κερδοφορίας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

THE TEXANS & JUAN’S CANTINA