The Texans & Juan’s Cantina: Καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο με απλή δομή και λειτουργία

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 02 Νοεμβρίου 2023
The Texans & Juan’s Cantina: Καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο με απλή δομή και λειτουργία

Το The Texans & Juan’s Cantina κάνει τη δική του επανάσταση στην εστίαση με ένα καινοτόμο μοντέλο που δίνει αρκετά εργαλεία για την επίτευξη μιας υγιούς κερδοφορίας. Φέρνει τη μεξικάνικη κουζίνα και ζουμερά burgers στους καταναλωτές χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα, με χαμηλή επένδυση για την απόκτηση δύο brands τα οποία το κοινό έχει αγαπήσει.

Για τον μελλοντικό franchisee, δίνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία, καθώς παρέχει υψηλή δυνατότητα κερδοφορίας και μέσω delivery, ενώ επωφελείται από τα δύο concepts, πράγμα που σημαίνει ότι φτάνει γρήγορα σε έναν τζίρο που ξεπερνά το break even του καταστήματος.

Μέχρι πρότινος οι καταναλωτές γνώριζαν πως εάν θέλουν ένα «γρήγορο» φαγητό, θα πρέπει να συμβιβαστούν με ένα χαμηλότερης ποιότητας προϊόν. Το The Texans & Juan’s Cantina απαντάει σε αυτή τη συνήθεια με τη γρήγορη παράδοση και το ποιοτικό, αυθεντικό φαγητό. Φυσικά, συνεχίζει να φέρνει νέες γεύσεις, με τη νέα Jack Daniel’s BBQ sause να συναντάται σε μια πληθώρα επιλογών του καταστήματος.

The Texans & Juan’s Cantina κερδοφορία

The Texans & Juan’s Cantina: Το 2 σε 1 concept με τα μεγάλα πλεονεκτήματα

Κάνει την επιχειρηματικότητα εύκολη γιατί τα δύο λατρεμένα αυτά concepts μοιράζονται την ίδια στέγη, την ίδια κουζίνα, το ίδιο προσωπικό, αξιοποιώντας ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο που οδηγεί σε υψηλό τζίρο και κερδοφορία. H μικρή, μη εξειδικευμένη ομάδα με ολοκληρωμένη εκπαίδευση, επιτυγχάνει να ετοιμάσει γρήγορα τη μεγάλη ποικιλία των καταλόγων, κρατώντας όμως σε χαμηλό επίπεδο το food cost. Παράλληλα, αποτελεί και έναν πρωταθλητή στο delivery, με τα πιάτα του να παραδίδονται σε 30 λεπτά.

Η επιχειρηματική πρόταση του The Texans & Juan’s Cantina για την κερδοφορία είναι η απάντηση σε όλες τις ανάγκες του καταναλωτή και στα όσα αναζητά ο σύγχρονος επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης.

“Αυτό που κάναμε ουσιαστικά ήταν να απενοχοποιήσουμε μια επικρατούσα κατάσταση. Συνήθως βλέπεις μια πιτσαρία ή ένα σουβλατζίδικο που έχει μέσα πιάτα και από άλλες κουζίνες. Εμείς, θέλαμε να ξεχωρίσουμε τα δύο concepts ώστε να έχουν ξεκάθαρη και ισχυρή ταυτότητα, να είναι αυτόνομες οντότητες. Αυτό που προσπαθούμε να πούμε είναι ότι μπορεί μέσα από έναν χώρο να δώσεις την ίδια αμείωτη ποιότητα, από διαφορετικές οπτικές και να δώσεις πολλαπλές επιλογές στον πελάτη.”, δήλωσε σε συνέντευξή της στο franchiseportal.gr η ομάδα του The Texans & Juan’s Cantina, εξηγώντας την επιτυχία του concept.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

THE TEXANS & JUAN’S CANTINA