Για τις καλές πρακτικές στο franchising στον κλάδο του οικιακού εξοπλισμού και στην επιχειρηματική κοινότητα συνολικά, το δίκτυο franchise MEDIA STROM τιμήθηκε με το βραβείο GOLD WINNER Home Improvement Franchiseστα The Franchise Success Awards 2022.Home Improvement FranchiseΣτην πολυετή πορεία της, η MEDIA STROM έχει αναπτύξει με συνέπεια εξαιρετικές στρατηγικές πολυκάναλης ανάπτυξης που την καθιστούν Νο1 αλυσίδα στον κλάδο της, στην ελληνική αγορά. Οι πρακτικές αυτές:

  • Επέδειξαν ταχύτητα προσαρμογής τόσο του concept, όσο και του προϊοντικού μείγματος, κατανοώντας τις συνεχείς αλλαγές στο λιανεμπόριο, επενδύοντας σε καινοτόμα προϊόντα και σε μια ολοκληρωμένη στρατηγική marketing και πωλήσεων.
  • Ικανοποιούν τις ανάγκες του σημερινού καταναλωτή με ποιοτικά, καινοτόμα και value for money προϊόντα, καθώς και μια μοναδική αγοραστική εμπειρία.
  • Δημιούργησαν όλες τις συνιστώσες για ένα σύγχρονο retail concept, με εξειδικευμένο προσωπικόεπιθετικό marketing και συνεπή στρατηγική ανάπτυξης, καθώς κι ένα μοναδικό αναγνωρίσιμο service etiquette, έχοντας στο επίκεντρο τον πελάτη αλλά και το όφελος των franchisees.

Home Improvement Franchise

Το βραβείο GOLD WINNER Home Improvement Franchise 2022, απονέμεται στη MEDIA STROMκαθώς αποτελεί μια αλυσίδα πρότυπο συνολικά για τον χώρο του retail και του franchising με υποδομές, σύστημα, οργάνωση και ισχυρή ανταγωνιστική θέση, έχοντας πάντα στο επίκεντρο το δίκτυο και τους συνεργάτες της.