Τη διεθνή ανάπτυξη συνεχίζει η Mikel

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 28 Φεβρουαρίου 2020
Τη διεθνή ανάπτυξη συνεχίζει η Mikel

Συνεχίζει τη διεθνή ανάπτυξη η Mikel με τη λειτουργία του πρώτου Mikel Coffee Company στη Ρουμανία ενώ σχεδιάζει την είσοδό της στην αγορά της Τουρκίας, με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στη γειτονική χώρα.

To κατάστημα της Ρουμανίας άνοιξε τις πόρτες του στο Park Lake Shopping Center, ένα από τα πιο πολυσύχναστα εμπορικά κέντρα του Βουκουρεστίου, στις 14 Φεβρουαρίου 2020, ανάμερα του… Αγίου Βαλεντίνου.

«Η Mikel Coffee Company επένδυσε όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να δημιουργήσει μία ισχυρή πρόταση σε όλα τα επίπεδα, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα, στην εξυπηρέτηση αλλά και στη δημιουργία ενός ξεχωριστού και οικείου περιβάλλοντος για τους πελάτες της» αναφέρουν στελέχη της εταιρείας σε συνέντευξή τους στο Franchise Success.

Μέχρι στιγμής η Mikel Coffee Company έχει αναπτύξει 239 καταστήματα συνολικά εκ των οποίων τα 35 στο εξωτερικό, στις αγορές της Κύπρου, του Ντουμπάι, της Μεγάλης Βρετανίας, της Αυστραλίας, της Αμερικής, της Βουλγαρίας, της Αιγύπτου και της Σαουδικής Αραβίας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MIKEL