Τετραπλή διάκριση της AB Βασιλόπουλος στα Loyalty Awards 2019

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 10 Απριλίου 2019
Τετραπλή διάκριση της AB Βασιλόπουλος στα Loyalty Awards 2019

Στο πλαίσιο των Loyalty Awards 2019, η Αβ Βασιλόπουλος διακρίθηκε με τέσσερα συνολικά βραβεία, για τις σχέσεις εμπιστοσύνης που αναπτύσσει με τους πελάτες που την επιλέγουν για τις καθημερινές τους αγορές!

Πιο συγκεκριμένα στην Τελετή Απονομής των Βραβείων, που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications για δεύτερη χρονιά, την Τρίτη 2 Απριλίου, για την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στην επιβράβευση και την πιστότητα των πελατών, η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε:

  • GOLD βραβείο στην ενότητα Best in Loyalty & Engagement και, συγκεκριμένα, στην κατηγορία Food Retail για την προσωποποιημένη επικοινωνία μέσω της πρωτοποριακής κάρτας πιστότητας, ΑΒ Plus, η οποία, εδώ και 23 χρόνια, φροντίζει και επιβραβεύει 2,5 εκατομμύρια πελάτες.
  • SILVER βραβείο στην κατηγορία Best Use of Business Analytics & Customer Insights για την καινοτομία και την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών γύρω από τη διαχείριση και την αξιοποίηση μεγάλου όγκου δεδομένων (big data).
  • SILVER βραβείο στην κατηγορία Best In-house Loyalty Team για την αφοσιωμένη ομάδα της ΑΒ που αναπτύσσει και σχεδιάζει προγράμματα πιστότητας, δημιουργώντας ένα νέο κόσμο εμπειριών και εξυπηρέτησης.
  • BRONZE βραβείο στην κατηγορία Best Use of CRM για τη σύγχρονη και εξατομικευμένη επικοινωνία με τους πελάτες της, με όλα τα ψηφιακά μέσα που διαθέτει η ΑΒ.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, 80 χρόνια τώρα, είναι αφιερωμένη στην ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων, τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση των πελατών της. Αντιλαμβανόμενη πλήρως τις τάσεις του λιανικού εμπορίου, θέτει σαν στρατηγικό στόχο την ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων με το μοντέλο franchise. Τα AB Food Market και ΑB Shop & Go αποτελούν τις επιχειρηματικές προτάσεις της ΑΒ. Τα πρώτα αναπτύσσονται στην περιφέρεια και στοχεύουν στν κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή σε τρόφιμα και ποτά. Τα δεύτερα, αποτελούν την πρόταση ευκολίας για το κατάστημα ευκολίας και χωροθετείται σε πυκνοκατοικημένες γειτονιές αστικών κέντρων ή σε σημεία μεγάλης συγκέντρωσης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Μάλιστα, η Aβ Βασιλόπουλος υποστηρίζοντας έμπρακτα τους συνεργάτες της, συμμετέχοντας ενεργά σε όλα τα στάδια της νέας επιχειρηματικής πορείας των franchisees.  Έτσι, υποστηρίζει την αρχική επένδυση για τον εξοπλισμό του νέου AB Shop & Go, μέχρι του ποσού των 100.000€ και 250.000€ για το AB Food Market.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση AB Shop & Go, εδώ.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση AB Food Market, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.