Τέσσερα νέα καταστήματα ΑΒ Shop & Go σε Θεσσαλονίκη, Θησείο, Πατήσια και Νίκαια

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 22 Φεβρουαρίου 2024
Τέσσερα νέα καταστήματα ΑΒ Shop & Go σε Θεσσαλονίκη, Θησείο, Πατήσια και Νίκαια

Τέσσερα νέα καταστήματα ΑΒ Shop & Go έχουν ανοίξει τις πόρτες τους από τα μέσα Ιανουαρίου μέχρι σήμερα σε Θεσσαλονίκη, Θησείο, Πατήσια και Νίκαια. Πιο συγκεκριμένα, στις 16 Ιανουαρίου άνοιξε το κατάστημα στο Θησείο (Νηλέως 16), στις 26 Ιανουαρίου άνοιξε το κατάστημα στη Θεσσαλονίκη (Ανθοκήπων 32-34) και στις 30 Ιανουαρίου άνοιξαν τα καταστήματα στα Πατήσια (Αγίας Λαύρας 18) και στη Νίκαια (Μυλασσών 17 & Περιστάσεως 98). Το δίκτυο franchise της ΑΒ Βασιλόπουλος μετρά αυτή τη στιγμή 169 καταστήματα ΑΒ Shop & Go και συνεχίζει!

Με ένα χαμηλό αρχικό κεφάλαιο, ο franchisee έχει πρόσβαση σε μια ελκυστική πρόταση για την πόλη.

Το AB Shop & Go είναι ένας νέος τύπος καταστήματος ευκολίας, που προσανατολίζεται στην εξυπηρέτηση των καθημερινών, έκτακτων ή συμπληρωματικών αγορών. Αποτελεί μια επιτυχημένη πρόταση συνεργασίας για κάθε νέο επιχειρηματία που θέλει να κάνει το δικό του ξεκίνημα, έχοντας ως σύμμαχό του την εμπειρία, την αξιοπιστία και την ουσιαστική στήριξη μιας μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, όπως η ΑΒ Βασιλόπουλος. Με ένα χαμηλό αρχικό κεφάλαιο, ο franchisee έχει πρόσβαση σε μια ελκυστική πρόταση για την πόλη. Όπως αναφέρει και ο κ. Δημήτρης Παπαχρυσάνθου, Wholesale & affiliate Retail Director της ΑΒ Βασιλόπουλος, με αφορμή την ανάδειξη του δικτύου ως GOLD WINNER Franchise Network Growth 2023 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS: «Δίνουμε τη δυνατότητα στον καθένα που επιθυμεί να αποκτήσει τη δική του επιχείρηση, να το επιτύχει εύκολα και γρήγορα. Το μόνο που απαιτείται είναι μεράκι και όρεξη για προσωπική ενασχόληση».

ΑΒ Shop & Go κατάστημα

Η ΑΒ Βασιλόπουλος δίπλα στον νέο συνεργάτη

Η ΑΒ Βασιλόπουλος παρέχει ουσιαστική στήριξη στον νέο συνεργάτη, αναλαμβάνοντας:

• Όλη την απαιτούμενη μελέτη, για την αξιολόγηση και υλοποίηση της επένδυσης (π.χ. χρηματοοικονομική μελέτη, έλεγχος καταλληλότητας ακινήτου κλπ).
• Να ενοικιάσει το ακίνητο, με στόχο να διασφαλίσει ένα σταθερό ενοίκιο για τον ενδιαφερόμενο, σε ένα μεγάλο βάθος χρόνου.
• Τη δαπάνη διαμόρφωσης του ακινήτου καθώς και την αγορά του απαραίτητου τεχνολογικού εξοπλισμού, παρέχοντας ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα αποπληρωμής με την καταβολή μηνιαίων άτοκων δόσεων.
• Την εκπαίδευση από στελέχη της ΑΒ πριν το άνοιγμα του καταστήματος, για τη διασφάλιση της ορθής λειτουργίας αυτού.
• Τη συνεχή υποστήριξη του συνεργάτη σε θέματα καθημερινής λειτουργίας.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι μαζί με τον ενδιαφερόμενο από τη στιγμή της συμπλήρωσης της αίτησης, επικοινωνώντας άμεσα και ουσιαστικά όλα τα στάδια της δημιουργίας ενός νέου καταστήματος, αλλά και σε ό,τι χρειαστεί κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.