Τα ΟΚ! Anytime Markets συμμετέχουν στη διεθνή έκθεση Food Expo 2020

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 27 Φεβρουαρίου 2020
Τα ΟΚ! Anytime Markets συμμετέχουν στη διεθνή έκθεση Food Expo 2020

Τα ΟΚ! Anytime Markets συμμετέχουν για πρώτη φορά στη Food Expo 2020, την κορυφαία έκθεση για τον κλάδο των Τροφίμων και των Ποτών, η οποία θα πραγματοποιηθεί 16-18 Μαΐου στο Athens Metropolitan Expo.

Συγκεκριμένα, στο περίπτερο Hall 2 – D28/E35 οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από στελέχη της κορυφαίας αλυσίδας καταστημάτων ευκολίας (convenience stores) σχετικά με τη λειτουργία των OK Markets, καθώς και τα δημιουργικά concepts της εταιρείας.

Η Food Expo πραγματοποιείται για 6η συνεχόμενη χρονιά και φέτος πρόκειται να φιλοξενήσει 1.350 εκθέτες, ενώ οι επισκέπτες αναμένεται να φτάσουν τους 75.000, καθιστώντας την έκθεση μία από τις σημαντικότερες στο κλάδο των τροφίμων και ποτών στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

ok anytime markets

Στο περίπτερο της έκθεσης των ΟΚ! Anytime Markets οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν, αρχικά για την εταιρεία, αλλά και για το concept ΟΚ! The Grocery Store, Super Market & Deli, το οποίο ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των μεγάλων αστικών κέντρων του εξωτερικού. Βασικός στόχος του concept είναι να προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή σύγχρονες, ποιοτικές και εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ένα ιδιαίτερο χώρο. Τα ΟΚ! The Grocery Store με εξωστρεφή και φιλικό χαρακτήρα, μοντέρνο εξωτερικό και εσωτερικό design, συνδυάζουν μοναδικά τα γνώριμα χαρακτηριστικά ενός παραδοσιακού παντοπωλείου με όλες τις ευκολίες που παρέχει ένα συμβατικό κατάστημα ευκολίας ΟΚ! Anytime Markets. Κατά συνέπεια οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να βρουν μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκα προϊόντα σε προσιτές τιμές και να απολαύσουν την άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρει το προσωπικό των καταστημάτων.

Επιπροσθέτως, στελέχη των OK Markets θα ενημερώσουν για το concept των εποχιακών καταστημάτων, ένα εγχείρημα που έχει ξεκινήσει από πέρυσι και αφορά στην επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας εκτός Αττικής με τη μέθοδο του Franchise. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους franchisee να μετατρέψουν το κατάστημα τους, το οποίο βρίσκεται σε περιοχή με μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον, σε κατάστημα OK Markets. Οι μελλοντικοί συνεργάτες θα μπορούν να επωφεληθούν από τα σημαντικά προνόμια του ελκυστικού πακέτου franchise της κορυφαίας αλυσίδας καταστημάτων ευκολίας, καθώς και να εκπαιδευτούν σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο ώστε να υποστηρίξουν άψογα την επένδυση τους αλλά και τη φιλοσοφία της εταιρείας.

Τα OK! Anytime Markets, για περισσότερα από 15 χρόνια διανύουν μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο του λιανεμπορίου και αποτελούν το μόνο πρεσβευτή ενός οργανωμένου δικτύου καταστημάτων ευκολίας στην Ελλάδα, διαθέτοντας ήδη 110 καταστήματα, τα οποία εξυπηρετούνται από ένα υπερσύγχρονο κέντρο διανομής. Ένας από τους πρώτιστους στόχους της εταιρείας είναι η περαιτέρω επέκταση του δικτύου, με τη μέθοδο του Franchise, καθώς και η ενίσχυση της παρουσίας της μέσω του concept των Grocery Store, Super Market & Deli.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise
OK! ANYTIME MARKETS