Τα νέα ροφήματα του Omikron Brunch σε προκαλούν να τα δοκιμάσεις!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 03 Νοεμβρίου 2020
Τα νέα ροφήματα του Omikron Brunch σε προκαλούν να τα δοκιμάσεις!

Οι συνθήκες μπορεί να αλλάζουν αλλά κάποιες συνήθειες που μας προσφέρουν χαρά και όμορφες στιγμές μένουν αμετάβλητες. To Omikron Brunch είναι η αγαπημένη συνήθεια που έχει κερδίσει όλη την Κύπρο προσφέροντας μοναδικές και πρωτότυπες γεύσεις.

Μπορεί, το Omikron Brunch να έχει κατακτήσει το Κυπριακό κοινό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επαναπαύεται! Τα νέα ροφήματα του Omikron Brunch υπόσχονται να κερδίσουν και τους πιο απαιτητικούς. Άλλωστε ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα spicy ρόφημα κολοκύθας; Λόγω Halloween, το  Omikron Brunch προσέθεσε στο μενού του, 3 γευστικά ροφήματα με βάση την κολοκύθα.

omikron brunch franchise

Η αγαπημένη συνήθεια διαθέσιμη με take-away και delivery

Ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής, το Omikron Brunch δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν τις απολαυστικές συνταγές του, στο χώρο του, κάνοντας χρήση των υπηρεσιών take-away και delivery.

Το Omikron Brunch ήρθε για να βάλει το brunch στην καθημερινότητα της παρέας, της οικογένειας, του ζευγαριού… Άλλωστε δεν χρειάζεται να περιμένει κανείς το Σαββατοκύριακο ή κάποια ειδική περίσταση για να μοιραστεί όμορφες γεύσεις και στιγμές με τους αγαπημένους του.

Franchise with Omikron Brunch

Το Omikron Brunch, το επιτυχημένο concept από την Πάφο που ήρθε για να βάλει το brunch στην καθημερινότητα μας, μπαίνει στην αγορά του franchising προσφέροντας ένα εκλυστικότατο πακέτο franchise στους υποψήφιους επενδυτές.

Η ομάδα του Omikron Brunch διαθέτει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για να καθοδηγήσει και να εκπαιδεύσει τον υποψήφιο franchisee και να τον βοηθήσει να στήσει ένα κατάστημα μέσα σε ενάμιση μήνα περίπου.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

OMIKRON BRUNCH