Τα νέα πιάτα του Spoon μας δίνουν ακόμα περισσότερους λόγους να το λατρέψουμε

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 15 Οκτωβρίου 2020
Τα νέα πιάτα του Spoon μας δίνουν ακόμα περισσότερους λόγους να το λατρέψουμε

Το Spoon, το λατρεμένο μας εστιατόριο με την ευρωπαϊκή διάθεση ανανεώνεται και… μας κολάζει με τα νέα πιάτα new entries στο λαχταριστό του μενού. Τώρα, οι λάτρεις τόσο των αλμυρών, όσο και των γλυκών απολαύσεων έχουν ακόμα περισσότερους λόγους να το επισκέπτονται!

spoon-franchise-estiasi-BIRDY-BIRDY

Βαφλομελέτες (συνδυασμός ομελέτας και βάφλας σε τρεις συναρπαστικές εκδοχές, κλαμπ σάντουιτς και croquet madame μας συναρπάζουν! Και η απόλαυση συνεχίζεται στο νέο, λαχταριστό μενού του Spoon! Mε βάση τη γλυκιά βάφλα εχουν δημιουργηθεί ακόμα δύο απολαυστικές κατηγορίες προϊόντων. Peggy Soo Sweet, δηλαδή μικρά σουδάκια βάφλας και Wafflin compares to you (μάφιν βάφλας), κάνουν τους γευστικούς μας κάλυκες να χοροπηδούν από ευτυχία!

spoon-franchise-club-sandwich-SANDA-DOUBLITTA

Το Spoon είναι ένα αναγνωρίσιμο brand το οποίο έχει χτίσει την πελατειακή του βάση, διαθέτοντας ήδη πάνω από 100.000 ευχαριστημένους πελάτες και περισσότερους από 33.500 ακόλουθους στα social media!

spoon-franchise-wafflin-vibes

Το ταξίδι της επιτυχίας έχει ήδη ξεκινήσει για το Spoon και από τη Θεσσαλονίκη, φέτος βρέθηκε και στη Λευκωσία μέσω συνεργασίας franchise. Η ομάδα του, διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την υποστήριξη των συνεργατών. Χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις, ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει το δικό του Spoon, χάρη στις τυποποιημένες διαδικασίες λειτουργίας και την εκπαίδευση που παρέχεται, η οποία εξασφαλίζει την αποδοτικότητα κάθε νέου σημείου.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Spoon, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

SPOON