Τα λαχταριστά donuts Hans & Gretel έχουν «μαγική» γεύση!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 29 Οκτωβρίου 2020
Τα λαχταριστά donuts Hans & Gretel έχουν «μαγική» γεύση!

Το Hans & Gretel το μαγικό εργοστάσιο γεύσεων έβαλε σκοπό να «σαγηνεύσει» περισσότερους γλυκατσίδες προσθέτοντας στο μενού του, λαχταριστά donuts. Οι επισκέπτες του Hans & Gretel στο Πειραιά έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν ολόφρεσκα donuts.

Με γέμιση ή χωρίς, με ευφάνταστα και χρωματιστά topics, σε διάφορα μεγέθη υπόσχονται να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα!

hansandgretel franchise donuts

Το Hans & Gretel, ξεκίνησε την πορεία του το 2017 στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στο Μοναστηράκι, ζωντανεύοντας το γνωστό παραμύθι των αδερφών Grimm. Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του έχει διαγράψει μία θεαματική πορεία ανάπτυξης με 14 εταιρικά και franchise καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.  Το Λονδίνο, Μαδρίτη, η Κύπρος, η Σαουδική Αραβία, το Ντουμπάι και η Αίγυπτος ανήκουν επίσης στις πόλεις και τις χώρες του εξωτερικού που «μαγεύτηκαν» από τη γλύκα του Hans & Gretel.

Η επιχειρηματική πρόταση από το Hans & Gretel

Το πιο… παραμυθένιο franchise της ελληνικής αγοράς, το Hans & Gretel, παρουσιάζει μία νέα επιχειρηματική πρόταση. Ανταποκρινόμενο στις νέες ανάγκες και τη ζήτηση της αγοράς, λανσάρει ένα νέο format καταστήματος το οποίο μπορεί να στεγαστεί σε ακίνητα 30-50 τ.μ., με την αρχική επένδυση να ξεκινά από τα 70.000 ευρώ.

hansandgretel franchise donuts

Σχεδιάστηκε για να αξιοποιήσει τη δυναμική δρόμων υψηλής εμπορικότητας με χαμηλότερα λειτουργικά κόστη και μικρότερες ανάγκες σε προσωπικό. Επιπροσθέτως, το νέο format του Hans & Gretel μπορεί να λειτουργήσει πολύ αποτελεσματικά σε επιλεγμένες περιφερειακές περιοχές, αποτελώντας μέρος της καθημερινής διαδρομής και συνήθεια του καταναλωτικού κοινού, εξυπηρετώντας κυρίως με take-away. Το πρώτο κατάστημα νέου τύπου του Hans & Gretel είναι μάλιστα γεγονός, και βρίσκεται υπό κατασκευή στην περιοχή της Καλλιθέας.

Το Hans & Gretel στην μετά την πανδημία εποχή συνεχίζει ακάθεκτο την εντυπωσιακή του πορεία με το άνοιγμα νέων καταστημάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Πρόσφατα, τη δική τους πύλη στον παραμυθένιο κόσμο της ιστορίας των αδελφών Grimm απέκτησαν η Λεμεσός και ο Πρωταράς στην Κύπρο και το Ντίσελντορφ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

HANS & GRETEL