Τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE έγιναν 30 με το νέο σημείο στο Παγκράτι!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 20 Ιουλίου 2020
Τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE έγιναν 30 με το νέο σημείο στο Παγκράτι!

Ο leader των convenience stores έφτασε τα 30 και μας συστήνει υπερήφανα το νέο κατάστημά του στο Παγκράτι! Συγκεκριμένα, επί της οδού Φιλολάου 145 βρίσκουμε στο εξής το νέο σημείο της αλυσίδας στο οποίο πραγματοποιούμε συνδυαστικές αγορές με χαμόγελο και ασφάλεια!

kioskys gkyzi eisodos magaziou

Η ομάδα του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE γνωρίζει καλά την τάση της αγοράς και έτσι ανέπτυξε ένα μοντέλο λειτουργίας που κάνει τη ζωή των ανθρώπων πιο εύκολη. Η γωνιά του καφέ στο KIOSKY’S CONVENIENCE STORE σαφώς και βοηθά τις πωλήσεις, λειτουργώντας συμπληρωματικά. Στα καταστήματα του δικτύου ο πελάτης πίνει τον πρωινό του καφέ με τη συνοδεία λαχταριστών σνακ, πραγματοποιεί αγορές για το σπίτι και επί τη ευκαιρία μπορεί να πληρώσει πανεύκολα τους λογαριασμούς του. Με λίγα λόγια, με μία και μόνο επίσκεψη γλιτώνει χρόνο, πραγματοποιώντας συνδυαστικές αγορές!

kioskys-convenience-store-franchise

Η επιτυχία του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE συνεχίστηκε και στο lockdown λόγω του Covid-19, με την ekiosky’s, ικανοποιώντας απόλυτα πελάτες και franchisees! «O αριθμός των ηλεκτρονικών παραγγελιών από τη διαδικτυακή πλατφόρμα ekiosky’s αυξήθηκε κατακόρυφα. Μάλιστα, η εταιρεία προέβη στη σύναψη σύμβασης συνεργασίας με την «MY JOB NOW ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΙΚΕ», για την ενίσχυση των καταστημάτων του δικτύου με διανομείς, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου το κόστος της υπηρεσίας αυτής δίχως καμία οικονομική επιβάρυνση των franchisees», αναφέρει ο Αριστείδης Γκόρος, franchisee του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE σε Βύρωνα και Χολαργό.

kioskys-convenience-store-franchise2

H αλυσίδα αριθμεί 30 καταστήματα σε Αττική και Θεσσαλονίκη και συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή της πορεία μέσω συνεργασιών franchise σε όλη την Ελλάδα. Το επόμενο KIOSKY’S CONVENIENCE STORE μπορεί να είναι το δικό σου!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE