Τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE έγιναν 44!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 15 Απριλίου 2021
Τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE έγιναν 44!

Τρία νέα καταστήματα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE προστέθηκαν στη δυναμική οικογένειά του μέσω συνεργασίας franchise, σε Ίλιον, Πόρτο Ράφτη και Μαρκόπουλο! Πλέον, το δίκτυο αριθμεί 44 καταστήματα και συνεχίζει να εξαπλώνεται πανελλαδικά!

Στα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE η πιο γλυκιά καλημέρα συνδυάζεται με ποιοτικό καφέ, σνακ αλλά και αγορές για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών του σπιτιού. Όλα σε ένα κατάστημα που έχει καθιερωθεί ως η καρδιά της γειτονιάς για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Coffee and snack store, είδη περιπτέρου-ψιλικά, καπνικά, mini market, κάβα αλλά και service point για την πληρωμή των λογαριασμών, όλα βρίσκονται σε ένα κατάστημα, «λύνοντας» τα χέρια του καταναλωτή.

kioskys convenience store peiraias franchise trofima1

Επιπλέον, ο ηγέτης των convenience stores ανταποκρίνεται στα θέλω του πελάτη που αναζητά εξατομικευμένες προσφορές μέσα από πολλαπλά κανάλια (επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα, ekiosky’s και delivery). «H πλατφόρμα ekiosky’s είναι σε θέση να κατανοήσει τι θέλει ο πελάτης, γιατί το θέλει, ποιος είναι και πώς του αρέσει. Δημιουργεί επομένως, το προφίλ και απευθύνεται στις ανάγκες του, εφαρμόζοντας στοχευμένες ενέργειες μάρκετινγκ προς όφελός του, αλλά και δικό μας!», αναφέρει η Βιβή Τσιουμάνη, franchisee του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE στο Μενίδι.

Το δικό σου επιχειρηματικό βήμα

Ο συνεργάτης της KIOSKY’S CONVENIENCE STORE λαμβάνει την πλήρη υποστήριξη της INKAT A.E., μιας εδραιωμένης εταιρείας με ισχυρό όνομα στην αγορά. Χάρη στις συμφωνίες που έχει συνάψει με επώνυμους προμηθευτές, πετυχαίνει καλύτερες τιμές τις οποίες αν λειτουργούσε ανεξάρτητα, δεν θα μπορούσε να απολαμβάνει.

kioskys convenience store peiraias franchise mixani kafe

Επίσης, ακόμα και αν δεν διαθέτει εμπειρία στον χώρο, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης μαθαίνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει σε επίπεδο καθημερινής λειτουργίας και εξυπηρέτησης. Όλα αυτά, στο πλαίσιο συνεργασίας με μία εταιρεία που διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και αποτελεσματικά συστήματα και διαδικασίες που διευκολύνουν στην καθημερινή λειτουργία του καταστήματος, χτίζοντας παράλληλα πιστότητα και σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες που το επιλέγουν καθημερινά για την κάλυψη μικρών και μεγάλων αναγκών.

Για το δικό σου KIOSKY’S CONVENIENCE STORE μέσω συνεργασίας franchise, μπες εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE