Τα Join προσφέρουν στη νοσηλευτική ομάδα του ΑΧΕΠΑ χυμούς και energy snacks

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 01 Απριλίου 2020
Τα Join προσφέρουν στη νοσηλευτική ομάδα του ΑΧΕΠΑ χυμούς και energy snacks

Τα juice bar Join προσέφεραν στη νοσηλευτική ομάδα του ΑΧΕΠΑ με δωρεάν χυμούς και energy snacks . Η προσφορά του Join γίνεται φωτεινό παράδειγμα αλληλεγγύης προς το προσωπικό των νοσοκομείων που μάχεται κατά του κορωνοϊού.

Μάλιστα, οι χυμοί και τρόφιμα παραδίδονται στις πτέρυγες του νοσηλευτικού προσωπικού αυτοπροσώπως από τον ιδιοκτήτη της αλυσίδας.

«Προσπαθούμε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για όλους να συνεισφέρουμε όπως μπορούμε στο έργο της νοσηλευτικής ομάδας της πόλης μας που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στον αγώνα αντιμετώπισης του κορωνοϊού. Έτσι, με πρωτοβουλία του ιδρυτή των Join , και κατόπιν συνεννόησης με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, μέρα παρά μέρα εφοδιάζουμε τις πτέρυγες του νοσηλευτικού προσωπικού με φρεσκοστυμμένους χυμούς, energy bowls, φρουτοσαλάτες και σάντουιτς! Σκοπός μας; Να τονώσουμε τον οργανισμό τους με βιταμίνες και την ψυχολογία τους με ένα γευστικό διάλειμμα στον δύσκολο αγώνα τους! Τα προϊόντα πηγαίνουν από τον ίδιο τον κ. Μητράκο, ο οποίος έχει θέσει ως προσωπικό στοίχημα την ελάχιστη συνεισφορά του στην κατάσταση που βιώνουμε», δήλωσε η ομάδα του juice bar Join στο biscotto.gr.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

JOIN