Τα football deals του Mailo’s είναι η καλύτερη παρέα για τα ματς του Euro 2024

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 26 Ιουνίου 2024
Τα football deals του Mailo’s είναι η καλύτερη παρέα για τα ματς του Euro 2024

EuroΤα limited football deals του Mailo’s The Pasta Project είναι η πιο ταιριαστή συνοδεία για τα ματς του Euro 2024! THE MVP, THE SCORER και THE KICKER είναι τα πιθανά combos – προσφορές που έρχονται να συνοδεύσουν τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις για τις επόμενες εβδομάδες. Το Mailo’s ενεργοποιεί για ακόμη μία φορά το κοινό του, αποδεικνύοντας την προσαρμοστικότητα του concept, που κρατά παράλληλα αμείωτο το ενδιαφέρον των πελατών του.

Με τη συμβολή της THE FRANCHISE CO., το σύστημα franchise Mailo’s The Pasta Project έχει γνωρίσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς παρουσιάζει το ιδανικό μοντέλο για ένα street food spot, προσφέροντας άμεση κερδοφορία. Το Mailo’s The Pasta Project ανταποκρίνεται κατάλληλα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των σημερινών και αυριανών καταναλωτών, αλλά και franchisees.

Mailo's The Pasta Project cups συνταγές

Δυναμικό ξεκίνημα στην εστίαση για τον franchisee

Ο συνεργάτης franchisee του Mailo’s The Pasta Project λαμβάνει σταθερή υποστήριξη από το δίκτυο, επιτυγχάνοντας ταχεία διείσδυση στην αγορά. Για αυτόν τον λόγο, εξίσου σημαντική είναι η δυνατή παρουσία του δικτύου στα social media, καθώς βοηθά στο να δημιουργηθεί ισχυρό brand awareness, που οδηγεί εν τέλει σε υψηλές πωλήσεις. Με τον συνδυασμό των παραπάνω στοιχείων, ο franchisee του Mailo’s πραγματοποιεί ένα δυναμικό ξεκίνημα στην εστίαση, με ένα απόλυτα καινοτόμο street food concept!

Το δίκτυο Mailo’s The Pasta Project αναδείχθηκε GOLD WINNER FOOD & BEVERAGE SERVICES FRANCHISE 2024 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2024, καθώς δημιούργησε μια νέα κατηγορία στον χώρο της εστίασης, με ένα εξαιρετικό concept, προσφέροντας στους υποψήφιους επενδυτές μοναδικές ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT