Τα Cultivos Coffee εκπροσωπούν επάξια την 5η γενιά των coffee shops

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 02 Δεκεμβρίου 2020
Τα Cultivos Coffee εκπροσωπούν επάξια την 5η γενιά των coffee shops

Το Cultivos Coffee είναι ένα coffee shop που εστιάζει στην ανώτερη ποιότητα του καφέ του οποίου γνωρίζουμε τη διαδρομή από τον καρπό έως το τελικό αποτέλεσμα στο φλιτζάνι, σε ένα σύγχρονο περιβάλλον με λιτές γραμμές που παραπέμπουν σε σκανδιναβικό design.

cultivos-coffee-franchise

Μας συστήθηκε το 2017 στον Άγιο Στέφανο και το 2019 ξεκίνησε την ανάπτυξη μέσω συνεργασιών franchise. Σήμερα, το δίκτυο αριθμεί 12 καταστήματα σε Αττική και Κύπρο (Πάφο), καθώς και 1 shop in shop στην Αλεξανδρούπολη.

Τα Cultivos Coffee χαρακτηρίζονται ως premium cafés και σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού και την άμεση πρόσβαση, ολοκληρώνεται μία ξεχωριστή εμπειρία με αποδέκτη τον τελικό καταναλωτή.

cultivos-coffee-franchise-kafestiasi

Εμπνευσμένο από την taf , φέρει τις ίδιες αξίες και αρχές στον καταναλωτή, εισάγοντάς τον στην 5η γενιά των coffee shops. Το Cultivos Coffee επίσης, βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας με τη χρήση μηχανημάτων όπως το modbar, μηχανών καφέ La Marzocco και μύλων άλεσης καφέ Anfim – εξοπλισμός ο οποίος εγγυάται άριστο αποτέλεσμα στο φλιτζάνι αλλά παράλληλα προσδίδει εξαιρετική αισθητική στον χώρο.

Με στόχο την απόλυτη εμπειρία του καταναλωτή, το Cultivos Coffee στηρίζεται σε βασικούς άξονες όπως είναι οι handcrafted καφέδες που προέρχονται από φάρμες από το πρόγραμμα direct relationship coffees της taf, που ασκούν βιώσιμες γεωργικές πρακτικές σε κάθε στάδιο παραγωγής, με σεβασμό προς το περιβάλλον. Το αποτέλεσμα στο φλιτζάνι χαρακτηρίζεται από μοναδικά χαρακτηριστικά που οφείλονται τόσο στην εξαιρετική πρώτη ύλη όσο και στο επιδέξιο καβούρδισμα. Για τα υπόλοιπα προϊόντα, η εταιρεία φροντίζει να είναι ανώτερης ποιότητας και να βασίζονται στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CULTIVOS COFFEE