Τα Χριστούγεννα στο Mon kulur κρύβουν γευστικές εκπλήξεις!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 29 Δεκεμβρίου 2020
Τα Χριστούγεννα στο Mon kulur κρύβουν γευστικές εκπλήξεις!

To Mon Kulur δεν είναι τυχαία η πρώτη αλυσίδα κουλουριών στην Ελλάδα. Εκτός από τις σουσαμένιες απολαύσεις, τον πλούσιο σε σώμα καφέ και τους μοναδικούς χυμούς, ένα κατάστημα Mon Kulur  μας φτιάχνει τη διάθεση καθημερινά.

Φέτος τα Mon Kulur εχουν βάλει τα γιορτινά τους και περιμένουν να υποδεχτούν τους επισκέπτες με πολλές χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις. Ο μοναδικός καφές του Mon Kulur συνοδεύεται από ένα νέο άκρως γιορτινό ποτηράκι που σε βάζει κατευθείαν σε Χριστουγεννιάτικο mood.

mon kulur franchise proionta

Γεύσεις μου μυρίζουν Χριστούγεννα

Εκτός όμως από τα γιορτινα ποτηράκια, τα Mon Kulur μας συστήνουν τα νέα,λαχταριστά γιορτινά ροφήματα για τα Χριστούγεννα. Τις φετινές γιορτές λοιπόν, το μενού του Mon Kulur εμπλουτίζεται με 3 μοναδικά ροφήματα. Ανατολίτικο Chai Latte, άτακτο Snickers αλλά και παραδοσιακό Ριζόγαλο.

Γευσεις μοναδικές, γεύσεις ιδαιίτερες όπως μας έχει συνηθισει το Mon Kulur, που πάντοντε προσφέρει στο κοινό του εκλεπτυσμένες επιλογές που καλύπτουν διαφορετικές προτιμήσεις. Ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας προϊόντων και μοναδικής αγοραστικής εμπειρία είναι το κλειδί επιτυχίας της πιο αγαπημένης αλυσίδας κουλουριών στην Ελλάδα.

mon kulur franchise proionta

Το Mon Kulur franchise αντέχει στον χρόνο και την κρίση

Γρήγορη διείσδυση στην εκάστοτε αγορά προσφέρει το προϊόν-πρωταγωνιστής της αλυσίδας Mon Kulur. Το κουλούρι έχει να επιδείξει μια πραγματικά εντυπωσιακή ανθεκτικότητα, αφού εδώ και αιώνες αποτελεί αγαπημένη συνήθεια.

Με ένα προϊόν τόσο αγαπητό και οικείο, τα καταστήματα της αλυσίδας franchise Mon Kulur γίνονται πολύ γρήγορα η αγαπημένη συνήθεια κάθε γειτονιάς, ενώ μπορούν άμεσα να ενεργοποιήσουν και μια ακόμη ζώνη κερδοφορίας, που δεν είναι άλλη από το delivery.

Οι value for money ολοκληρωμένες προτάσεις του Mon Kulur, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του καταναλωτή από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα, κρατούν πιστή την πελατεία των καταστημάτων ακόμα και σε περίοδο κρίσης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR