Σύντομα 6 νέα Mailo’s – The Pasta Project σε Αττική και Κύπρο!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 02 Μαρτίου 2021
Σύντομα 6 νέα Mailo’s – The Pasta Project σε Αττική και Κύπρο!

Μετά από 1,5 χρόνο επιτυχημένης πορείας, το Mailo’s – Τhe Pasta Project επεκτείνεται δυναμικά μέσω συνεργασιών franchise. Τους επόμενους μήνες, αναμένουμε 6 νέα καταστήματα σε Αττική και Κύπρο, τα οποία πρόκειται να ξετρελάνουν τους pasta lovers, γίνοντας top προορισμός απόλαυσης… με άρωμα Ιταλίας!

Στο μενού του Mailo’s θα βρείτε 9 αυθεντικές, signature επιλογές. Napoli, Parmesan Chicken, Carbonara και Truffle Mushrooms είναι κάποιες από τις προτάσεις του Mailo’s που μας «μεταφέρουν» σε ιταλικούς προορισμούς, ένα… γευστικό «ταξίδι» που επιθυμούμε να ζήσουμε ξανά και ξανά! Ο πελάτης διαλέγει τον τύπο της fresh pasta που επιθυμεί (rigatoni, casarecce ή campanelle) και σε μόλις λίγα λεπτά είναι έτοιμος να «ξεδιπλωθεί» μπροστά του ένας λαχταριστός κόσμος απόλαυσης και νοστιμιάς που παντρεύει τη φρέσκια pasta με τη street food κουλτούρα!

mailos the pasta project franchise freska zimarika

Ένα ακόμα στοιχείο που κάνει το Mailo’s – The Pasta Project να ξεχωρίζει, είναι πως οι εμπνευσμένες δημιουργίες του, ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή, μπροστά στα μάτια μας, μαγνητίζοντας τα βλέμματα πελατών αλλά και περαστικών. Η fresh pasta machine του Mailo’s κόβει συνεχώς ζυμαρικά και κάνει τον πελάτη μέρος της παρασκευής, Ακόμα και αν πάρει μέσω take away την παραγγελία του, ένα είναι σίγουρο. Πως έχει γίνει μέρος του Mailo’s experience!

mailos the pasta project street food

Το Mailo’s – Τhe Pasta Project, με τη συμβολή της THE FRANCHISE CO., έχει αναπτύξει ένα επιχειρηματικό μοντέλο με υψηλά περιθώρια κέρδους και μειωμένες σταθερές λειτουργικές δαπάνες. Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο branding, στο μενού, στο design και στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, έχει δημιουργηθεί μια ολοκληρωμένη πρόταση franchise, για όσους σκέφτονται το επόμενο επιχειρηματικό τους βήμα, με ένα brand που έχει γίνει σημείο αναφοράς στην κατηγορία του street food!

Ενδιαφέρεσαι για το δικό σου Mailo’s – The Pasta Project; Μάθε περισσότερα εδώ, ή κάλεσε στο 210 6756200.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT