Συνεργασία του Pizza Days με την Adidas στον Μαραθώνιο 2023

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 20 Νοεμβρίου 2023
Συνεργασία του Pizza Days με την Adidas στον Μαραθώνιο 2023

Το Pizza Days συνεργάστηκε για άλλη μια φορά με την Adidas στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας 2023, μοιράζοντας φρέσκια pizza και pasta στους παρευρισκόμενους και στους συμμετέχοντες. H συνεργασία του Pizza Days με την Adidas αποτελεί ακόμα μία δράση ως μέρος ενός στρατηγικού πλάνου μάρκετινγκ που βοηθά τόσο στην αναγνωρισιμότητα του brand name, όσο και στην εξωστρέφεια και τις δημόσιες σχέσεις της εταιρείας.

Με κύριο πρωταγωνιστή τις αυθεντικές συνταγές και απολαυστικές γεύσεις που βγαίνουν από τον ξυλόφουρνο, το Pizza Days ακολουθεί τον καταναλωτή στη ζωή του στην πόλη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Με ευέλικτο και γρήγορο delivery, πρώτης ποιότητας υλικά και επιλογές που εκπληρώνουν όλες τις γευστικές προτιμήσεις, το Pizza Days ήρθε για να ανανεώσει τον αέρα της εστίασης με μυρωδιές και χρώματα που αναγεννούν τις αισθήσεις και μας ταξιδεύουν στα μυστικά της ιταλικής και ελληνικής γαστρονομίας και παράδοσης.

Pizza Days Adidas Μαραθώνιος 2023 pasta

Το Pizza Days είναι ένα concept πολλαπλής απεύθυνσης

Το Pizza Days αποτελεί έναν κορυφαίο προορισμό για ποιοτικό φαγητό, με τις signature συνταγές να φανερώνουν τα καλά κρυμμένα μυστικά της ιταλικής κουζίνας. Σε έναν χώρο που έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην υψηλή αισθητική, η ομάδα του Pizza Days καθημερινά πλάθει με φρέσκια ζύμη 24ωρης ωρίμανσης, χειροποίητα προϊόντα, τα οποία ψήνονται σε αυθεντικό ξυλόφουρνο και χαρίζουν καθημερινά μοναδικές στιγμές απόλαυσης.

Το Pizza Days είναι ένα concept πολλαπλής απεύθυνσης, ενισχύοντας τα κέρδη του franchisee. Επίσης. είναι ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό μοντέλο, καθώς προσφέρει breakfast, brunch, lunch, dinner, ενώ ταυτόχρονα είναι το μέρος για το ξεκίνημα, τις ενδιάμεσες στάσεις καθώς και το τέλος της ημέρας. Επιπλέον, με το ευέλικτο take-away και delivery, απευθύνεται στον πελάτη που θέλει να αποκομίσει την εμπειρία Pizza Days, στο σπίτι, στον δρόμο είτε στο γραφείο και απαιτεί ταχύτητα εξυπηρέτησης.

Pizza Days Adidas Μαραθώνιος 2023 συνεργασία

Ο franchisee, με μια χαμηλή επένδυση, αποκτά μια επιτυχημένη επιχείρηση που προσφέρει:

• Υψηλή μέση απόδειξη και κερδοφορία
• Δυναμική διείσδυση στην αγορά των online aggregators
• Ευέλικτη δομή
• Χαμηλό food cost
• Κάλυψη πολλαπλών ζωνών και κοινών
• Διαχρονικό χαρακτήρα

Βασικό χαρακτηριστικό του Pizza Days είναι η ευκολία που γίνεται στέκι σε κάθε γειτονιά. Η επιχειρηματική πρόταση περιλαμβάνει πολλαπλούς τύπους καταστημάτων οι οποίοι προσαρμόζονται στις ανάγκες της τοπικής αγοράς.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

PIZZA DAYS