Συνεχίζεται η δυναμική ανάπτυξη των Nails 4 You σε Παλλήνη, Πατήσια και Αμπελόκηπους

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 25 Σεπτεμβρίου 2020
Συνεχίζεται η δυναμική ανάπτυξη των Nails 4 You σε Παλλήνη, Πατήσια και Αμπελόκηπους

Με τρία νέα σημεία, σε Παλλήνη, Αμπελόκηπους και Πατήσια, συνεχίζεται η δυναμική ανάπτυξη της αλυσίδας franchise Nails 4 You. Συνδυάζοντας υπηρεσίες μανικιούρ–πεντικιούρ και αποτρίχωσης τα Nails 4 You αποτελούν την πρώτη επιλογή κάθε γυναίκας που θέλει να περιποιηθεί τον εαυτό της.

Οι προσιτές τιμές, το ευχάριστο περιβάλλον, το εξειδικευμένο προσωπικό, τα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός και τα υψηλά στάνταρ υγιεινής και καθαριότητας δημιουργούν συνεχώς ευχαριστημένες πελάτισσες, που επιστέφουν ξανά και ξανά, χτίζοντας την κερδοφορία κάθε καταστήματος franchise.

nails 4 you-franchise-1

Οι πελάτισσες του Nails 4 You είναι η καλύτερη διαφήμιση του

Κύριος στόχος της ομάδας των Nails 4 You είναι κάθε πελάτισσά τους να νιώθει μοναδική. Δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένει στην αναμονή, ενώ το ραντεβού της διαρκεί μία ολόκληρη ώρα. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσει να κάνει με ηρεμία το μανικιούρ ή το πεντικιούρ της, να το ευχαριστηθεί και τελικά να φύγει πλήρως ικανοποιημένη από το κατάστημα, χωρίς να αισθανθεί ούτε μία φορά ότι δεν έδωσαν την προσοχή που άξιζε.

Η στρατηγική επιλογή των Nails 4 You είναι λιγότερα ραντεβού, μεγαλύτερη διακράτηση της πελατείας. Η ευχαριστημένη πελάτισσα, που αισθάνεται ότι την έχουν περιποιηθεί αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση.

nails 4 you-franchise-3

Για τον franchisee του Nails 4 You

Το Nails 4 You αποτελεί μια δυναμική πρόταση franchise με χαμηλή αρχική επένδυση, που οδηγεί μέσα σε μόλις δώδεκα μήνες στην απόσβεση. Επιπλέον, συγκεντρώνει όλα όσα αναζητά ένας υποψήφιος επενδυτής, δηλαδή έσοδα από τον πρώτο μήνα, μια εξαιρετικά μεγάλη αγορά, διασφαλισμένο προσωπικό, εξελιγμένα εργαλεία marketing και έναν πρωτοποριακό τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας, που λύνει τα χέρια του.

Αν ενδιαφέρεστε για την επιχειρηματκή πρόταση του Nails 4 You, πατήστε εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

NAILS 4 YOU