Συνεχίζεται η επέκταση των Coffee Island στην Αίγυπτο με τρίτο κατάστημα στο Mall of Egypt

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 21 Φεβρουαρίου 2024
Συνεχίζεται η επέκταση των Coffee Island στην Αίγυπτο με τρίτο κατάστημα στο Mall of Egypt

Η Coffee Island συνεχίζει το ταξίδι του αρώματος και της γεύσης του specialty καφέ, προχωρώντας στην επέκταση του δικτύου της στην Αίγυπτο. Ειδικότερα, προχώρησε στο άνοιγμα του τρίτου καταστήματος στο Κάιρο, στο εντυπωσιακό Mall of Egypt, ένα από τα πολυτελέστερα εμπορικά κέντρα της Αιγύπτου.

Η ομάδα της Coffee Island, συνεχίζει να προσφέρει μια premium εμπειρία καφέ στο αιγυπτιακό κοινό. Σε αυτήν την νέα τοποθεσία, έχουν δημιουργήσει ένα κατάστημα που αντικατοπτρίζει την υψηλή αισθητική του περιβάλλοντος, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον κάθε επισκέπτη, η οποία συνδυάζει την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα του χώρου με την απόλαυση επιλεγμένης γκάμας specialty κόκκων καφέ αλλά και limited edition ποικιλιών.

Στο Mall of Egypt,  η αγοραστική εμπειρία συναντά τον κόσμο του premium lifestyle, φιλοξενώντας κορυφαία διεθνή brands στη μόδα, το design, στην εστίαση και την ψυχαγωγία, με τη διαχείρισή του να ανήκει στην εταιρεία Majid Al Futtaim, κορυφαία εταιρεία στον χώρο σε Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική.

To δίκτυο των Coffee Island έχει επεκταθεί πλέον σε 487 τοποθεσίες σε Ελλάδα, Κύπρο, Αίγυπτο, Καναδά, Ηνωμένη Βασίλεια, Ντουμπάι και Ελβετία.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE ISLAND