Συνεχίζει την επέκταση μέσω franchise ο όμιλος B&F

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 05 Μαΐου 2022
Συνεχίζει την επέκταση μέσω franchise ο όμιλος B&F

H B&F, ο δυναμικός όμιλος που δραστηριοποιείται στην βιομηχανική παραγωγή και εμπορία ειδών γυναικείας ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, μέσα από τα brands BSB και Lynne, συνεχίζει την επέκταση μέσω συστήματος franchise. Η αρχή του 2022 βρίσκει την B&F με πέντε (5) νέα σημεία στην Ελλάδα και τη Ρουμανία. Επίσης, προχωρά με περαιτέρω ενίσχυση στο εξωτερικό. Θυμίζουμε ότι 22 καταστήματα franchise ή υπό το σύστημα της αποκλειστικής διάθεσης λειτουργούν σε Κύπρο, Βουλγαρία, Αλβανία, Αρμενία, Κόσοβο και Κουβέιτ.

To 2022 διαφαίνεται μια σημαντική χρονιά για την ανάπτυξη των πωλήσεων του ομίλου, καθώς εμφάνισε αύξηση 27% στο πρώτο δίμηνο του έτους.

Η εξωστρέφεια αντίδοτο στην αβεβαιότητα

Τα τελευταία χρόνια, ο όμιλος B&F, χρησιμοποιεί την εξωστρέφεια και τις πολυεπίπεδες συνεργασίες για να αυξήσει την παρουσία του σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ήδη έχει ισχυρή παρουσία στη Ρουμανία όπου διαθέτει μια θυγατρική. Ακόμη, σταθερά εδραιώνει την παρουσία της στις απαιτητικές αγορές της Ε.Ε.

Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, Αυστρία και Βέλγιο, Λουξεμβούργο, αποτελούν άμεσους στόχους ανάπτυξης για το 2022.

Ταυτόχρονα, η δραστηριότητα της B&F αναμένεται να επεκταθεί και σε χώρες όπως είναι η Αίγυπτος, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και άλλες αγορές κυρίως της Ασίας.

Ο πόλεμος ματαίωσε την επέκταση στη Βουλγαρία

Στο μοντέλο της Ρουμανίας, με θυγατρική εταιρεία, η διοίκηση σκόπευε να δημιουργήσει αντίστοιχη θυγατρική στη Βουλγαρία. Μια πρόσφατη επανεκτίμηση των συνθηκών και του οικονομικού περιβάλλοντος, προεξαρχόντος του πολέμου στην Ουκρανία, οδήγησαν τη διοίκηση της B&F να αποσυρθεί από αυτή την ιδέα. Τώρα, εστιάζει κυρίως στην ανάπτυξη του δικτύου franchise που διατηρεί στη γειτονική χώρα με τα BSB Fashion shops.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

LYNNE