Σύμπραξη Φυσικό Αέριο EEE – ΑΒ Βασιλόπουλος: Διπλό κέρδος, διπλά οφέλη

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 04 Μαρτίου 2020
Σύμπραξη Φυσικό Αέριο EEE – ΑΒ Βασιλόπουλος: Διπλό κέρδος, διπλά οφέλη

Σε μια καινοτόμα συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τους καταναλωτές προχωρά το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας με την ΑΒ Βασιλόπουλος, χρησιμοποιώντας προηγμένα εργαλεία πιστότητας και επιβράβευσης πελατών για να προσφέρουν επιπλέον προνόμια στους πελάτες και των δύο εταιρειών.

Πιο συγκεκριμένα, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας συμπράττει με την ΑΒ Βασιλόπουλος και προσφέρει διπλό όφελος με κάθε νέα σύνδεση ηλεκτρισμού ή φυσικού αερίου για όλους τους κατόχους της κάρτας πιστότητας ΑΒ Plus. Έτσι, οι κάτοχοι της κάρτας AB Plus, με κάθε νέο συμβόλαιο σε ρεύμα ή φυσικό αέριο, κερδίζουν 2.000 πόντους, που αντιστοιχούν σε επιταγές έκπτωσης ΑΒ Plus αξίας 60 ευρώ ή ακόμη και 4.000 πόντους, δηλαδή 120 ευρώ σε επιταγές έκπτωσης AB Plus με συμβόλαια double play.

Οι επιταγές έκπτωσης AB Plus μπορούν να εξαργυρωθούν για άμεσες αγορές σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος σε όλη την Ελλάδα! Επιπλέον, οι δικαιούχοι της προσφοράς θα απολαμβάνουν όλη την ημέρα ηλεκτρικό ρεύμα σε τιμή χαμηλότερη και από τη νυχτερινή ή φυσικό αέριο με χαμηλότερη τιμή κατά 20%.

Με αφορμή τη νέα αυτή συνεργασία, ο Γενικός Διευθυντής της Φυσικό Αέριο, κ. Γιάννης Μητρόπουλος δήλωσε:«Όλοι εμείς, η ομάδα του Φυσικού Αερίου, προσπαθούμε διαρκώς να δημιουργούμε και να προσφέρουμε αξία στους Καταναλωτές κάνοντας κάθε επαφή μεταξύ μας μια ευχάριστη εμπειρία. Η συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος και το ευρύ δίκτυο καταστημάτων της, αποτελεί μια πραγματική καινοτομία και εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο τα προνόμια που παρέχουμε στους καταναλωτές».

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.