Στρατηγική συνεργασία Pizza Days – Adidas

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 23 Ιουνίου 2023
Στρατηγική συνεργασία Pizza Days – Adidas

Σε στρατηγική συνεργασία με την Adidas προχώρησε το Pizza Days καλωσορίζοντας με αυτόν τον μοναδικό τρόπο, τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα, στις 8 Ιουνίου απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο, πλησίον του αγάλματος του Καραϊσκάκη, διενεργήθηκε το «Move for the planet sports festival» με κεντρικό διοργανωτή την Adidas. Το Pizza Days ήταν εκεί για να μοιράσει φρέσκια pasta στους παρευρισκόμενους και στους συμμετέχοντες.

H συνεργασία του Pizza Days με την Adidas αποτελεί ακόμα μια δράση ως μέρος ενός στρατηγικού πλάνου μάρκετινγκ που βοηθά τόσο στην αναγνωρισιμότητα του brand name όσο και στην εξωστρέφεια και τις δημόσιες σχέσεις της εταιρείας.

Με κύριο πρωταγωνιστή τις αυθεντικές συνταγές και απολαυστικές γεύσεις που βγαίνουν από τον ξυλόφουρνο, το Pizza Days ακολουθεί τον καταναλωτή στη ζωή του στην πόλη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Με ευέλικτο και γρήγορο delivery, πρώτης ποιότητας υλικά και επιλογές που εκπληρώνουν όλες τις γευστικές προτιμήσεις, το Pizza Days ήρθε για να ανανεώσει τον αέρα της εστίασης με μυρωδιές και χρώματα που αναγεννούν τις αισθήσεις και μας ταξιδεύουν στα μυστικά της ιταλικής και ελληνικής γαστρονομίας και παράδοσης.

Η επιχειρηματική πρόταση που προσφέρει το Pizza Days δίνει τη δυνατότητα στον νέο συνεργάτη franchisee να δραστηριοποιηθεί στον χώρο της εστίασης με ένα δοκιμασμένο και αγαπητό concept που χαρακτηρίζεται από σαφή ταυτότητα, διαχρονικότητα, υψηλή αποδοτικότητα και εξωστρέφεια. Συνιστά ένα μέρος φιλικό και φιλόξενο με τον κόσμο να το επιλέγει όλες τις ώρες τις ημέρας, όπου κι αν βρίσκεται.

Τα δύο καταστήματα σε Άνω Λιόσια και Άγιο Δημήτριο, συνιστούν καθημερινό πόλο έλξης για τους καταναλωτές της περιοχής για πρωινό, μεσημεριανό, για ένα εργασιακό meeting, για παραγγελία στο σπίτι μετά από μια απαιτητική ημέρα ή για ένα απολαυστικό και πλούσιο brunch το Σαββατοκύριακο. Ο κατάλογος ανανεώνεται συχνά, ώστε ο καταναλωτής να δοκιμάζει διαφορετικά και ξεχωριστά πιάτα επαναλαμβάνοντας τακτικά την επίσκεψή ή την παραγγελία του από το κατάστημα.

Το Pizza Days βασίζεται στις ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις και γι΄αυτό επιδιώκει να έρχεται όλο και πιο κοντά με το κοινό του. Συμμετέχει σε δράσεις, διοργανώνει events, αξιοποιεί όλα τα πλεονεκτήματα και τις διευκολύνσεις που προσφέρουν τα social media, χτίζοντας μια κοινότητα και διευρύνοντας την αναγνωρισιμότητα του brand. Η συνεργασία με την Adidas αποτελεί κρίκο μιας αλυσίδας διαφημιστικών δράσεων που ακολουθεί το Pizza Days προκειμένου να διατηρήσει και να ενισχύσει τη σχέση του με το αγαπημένο του κοινό.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

PIZZA DAYS