Στόχευσε….την επιτυχία με τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 09 Σεπτεμβρίου 2021
Στόχευσε….την επιτυχία με τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ

Εδώ και 4 δεκαετίες, τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ συντελούν στην επιτυχία των μαθητών, για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο. Είναι αρωγοί των προσπαθειών τους και πλοηγοί στο ταξίδι της γνώσης, το οποίο επιτυγχάνεται μέσω της εξειδίκευσης.

stoxos franchise theoritika mathimata

Αποκλειστικότητα στη θεωρητική κατεύθυνση

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, επιβάλλεται η έγκαιρη κι έγκυρη φροντιστηριακή́ προετοιμασία, καθώς το γνωστικό πλαίσιο των σπουδών κι ο τρόπος εξέτασης έχουν αλλάξει, ριζικά. Απαιτείται συστηματική κι υπεύθυνη προσπάθεια για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που υπάρχουν, καθώς και των νέων δεδομένων. Τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ, με την πολύχρονη εμπειρία των στελεχών τους, βοηθούν ουσιαστικά τους μαθητές να αντεπεξέλθουν στα νέα δεδομένα και να εισέλθουν επιτυχώς στο Πανεπιστήμιο.

Γιατί αυτός είναι ο ΣΤΟΧΟΣ! «Με επίκεντρο τον μαθητή και την προσπάθειά του, με στοχευμένη κι έμπειρη προετοιμασία, σε ομοιογενή τμήματα διαβαθμισμένης κατάταξης, με προγραμματισμό και χρονοδιάγραμμα ύλης, σε ευέλικτα προγράμματα, με έλεγχο εξέλιξης και προόδου, έχει μοναδικό αντικείμενο και στόχο την επιτυχία του κάθε μαθητή», αναφέρουν τα αδέλφια Τάσος και Γιώργος Γιαννακόπουλος, Managers των φροντιστηρίων ΣΤΟΧΟΣ.

Από το 1983, ο ΣΤΟΧΟΣ προετοιμάζει τους μαθητές να επιτύχουν στις εισαγωγικές εξετάσεις και να εισαχθούν στο Πανεπιστήμιο. Η πολυετής του εμπειρία αποτελεί εγγύηση επιτυχίας για τους franchisees.

stoxos frontistiria franchise3

Franchising και ΣΤΟΧΟΣ

Το franchising ως εργαλείο ανάπτυξης έχει ένα ευρύτατο πεδίο εφαρμογής και μάλιστα, με ιδιαίτερα επιτυχημένα αποτελέσματα. Πόσο μάλλον, όταν ο υποψήφιος συνεργάτης επιλέξει την πρόταση franchise των φροντιστηρίων ΣΤΟΧΟΣ, με τα ακόλουθα σημεία διαφοροποίησης:

  • Συστήματα και οι διαδικασίες στο σύνολο των επιχειρησιακών λειτουργιών. Τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ διαθέτουν ένα προηγμένο σύστημα διδασκαλίας με σαφή προγραμματισμό και χρονοδιάγραμμα μελέτης για τους μαθητές. Τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας των μαθητών αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του ολοκληρωμένου συστήματος διδασκαλίας αλλά και της επιχειρηματικής πρότασης.
  • Κορυφαία ομάδα καθηγητών. Το δυναμικό των φροντιστηρίων ΣΤΟΧΟΣ απαρτίζεται από έμπειρους καθηγητές, ειδικευμένους στον τομέα τους, με καθημερινό στόχο την άρτια διεξαγωγή των μαθημάτων αλλά και την ουσιαστική μετάδοση γνώσεων στους μαθητές.
  • Υψηλής αισθητικής εγκαταστάσεις. Οι εγκαταστάσεις του δικτύου χαρακτηρίζονται για τη λειτουργικότητά τους, δημιουργώντας ένα περιβάλλον ιδανικών συνθηκών που συμβάλει θετικά στην ψυχολογία των μαθητών.
  • Στοχευμένο πλάνο marketing – πολυκάναλη επικοινωνιακή πολιτική. Με στόχο την προσέλκυση νέων πελατών και την αύξηση της δημοτικότητας του δικτύου, ο ΣΤΟΧΟΣ δίνει έμφαση σε εικόνα και ενέργειες μάρκετινγκ και PR (Digital Marketing, χορηγίες, events/parties, συνεργασία με έντυπα μέσα πανελλήνιας εμβέλειας, newsletters).

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΣΤΟΧΟΣ