Στόχος των εκπαιδευτηρίων εν-τάξη, η επιτυχία μαθητών και franchisees

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 14 Οκτωβρίου 2020
Στόχος των εκπαιδευτηρίων εν-τάξη, η επιτυχία μαθητών και franchisees

Οι επιτυχημένοι franchisees στηρίζονται σε επιτυχημένα συστήματα franchise. Παράλληλα, επιτυχημένα ορίζονται τα συστήματα franchise, στα οποία κάθε συνεργάτης ξεχωριστά βιώνει την επιτυχία. Και στα εκπαιδευτήρια εν-τάξη, οι franchisees του δικτύου βρήκαν την πρόταση franchise που έψαχναν στον κλάδο της εκπαίδευσης!

frontistiria-en-taksi-franchise

Η ομάδα των εκπαιδευτηρίων εν-τάξη αποτελείται από ανθρώπους με όραμα και πίστη για τη δουλειά τους. Εργάζονται σκληρά για την ανάπτυξη του κάθε εκπαιδευτήριου της αλυσίδας αλλά και την ευημερία των ανθρώπων που συνεργάζονται με την εταιρεία. Σε αυτόν τον επαγγελματικό στίβο αναζητούν συνεργάτες με τους οποίους θα μοιραστούν το όραμα της εταιρείας.

O λόγος στους franchisees των εν-τάξη

O Βαγγέλης Αγγελόπουλος, franchisee των εν-τάξη Δραπετσώνας και Αμφιάλης επισημαίνει: «Τα σημεία που συγκροτούν τον βασικό μοχλό ανάπτυξης των φροντιστηρίων εν-τάξη και αποτελούν τους κυριότερους παράγοντες της επιτυχίας τους είναι:

  • Η πολύχρονη εμπειρία των στελεχών τους.
  • Η διαρκής αναζήτηση καινοτόμων διαδικασιών για όλους τους τομείς λειτουργίας των εκπαιδευτικών μονάδων (οργάνωση, προσέλκυση μαθητών, σύστημα εκπαίδευσης, αξιολόγηση κ.λπ.).
  • Η απόλυτη στόχευση στο εκπαιδευτικό αποτέλεσμα ως κύριο εργαλείο ανάπτυξης και καθιέρωσης των φροντιστηρίων μας στις τοπικές κοινωνίες.

frontistiria-en-taksi-franchise-ekpaideusi

Από τη μεριά της, η Νατάσσα Καμπούρογλου, franchisee του δικτύου στο Περιστέρι, αναφέρει: «Η υψηλή ποιότητα στην παροχή των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που αντανακλάται στην επιτυχία των μαθητών μας, η εξαιρετική οργάνωση και η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό όλων των συνεργατών μας αποτελούν τα εχέγγυα της επιτυχίας και μας οδηγούν με σιγουριά στο μέλλον».

Σήμερα, το δίκτυο αριθμεί 12 σημεία σε Αμφιάλη, Βύρωνα, Γλυφάδα, Δραπετσώνα, Κοζάνη, Κορυδαλλό, Λάρισα, Πειραιά, Περιστέρι (2), Χαϊδάρι, Χαλάνδρι και συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή του πορεία μέσω συνεργασιών franchise.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise των εν-τάξη, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΕΝ-ΤΑΞΗ