Στο Tonino για αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα αποκλειστικά από άρτια ειδικευμένους pizzaioli

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 16 Νοεμβρίου 2023
Στο Tonino για αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα αποκλειστικά από άρτια ειδικευμένους pizzaioli

Στο Tonino η παρασκευή της pizza είναι μια ιεροτελεστία η οποία ξεκινά από τη ζύμη. Οι pizzaioli της Tonino, διαθέτουν αγάπη, πάθος και ενθουσιασμό για την pizza. Εκπαιδεύονται από τον δάσκαλο maestro pizzaiolo Antonio Petricciuolo, με έτη εμπειρίας στην τεχνική παρασκευής, κάτι που εξασφαλίζει την ποιότητα κάθε pizza που φτάνει στα χέρια του πελάτη. Γνωρίζουν ότι το ζυμάρι δεν είναι απλώς ένα συστατικό, αλλά ένας ζωντανός οργανισμός που διαρκώς ανατροφοδοτείται.

Προκειμένου η ζύμη να είναι μαλακή, εύπεπτη και να ξεχωρίζει ως προς την υφή της, το αλεύρι ταξιδεύει απευθείας από τη Νάπολη και μετατρέπεται σε ζύμη που ωριμάζει για πάνω από 24 ώρες υπό ελεγχόμενες συνθήκες, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αυθεντική ναπολιτάνικη γεύση. Η ομάδα της Tonino χρησιμοποιεί αποκλειστικά αγνά υλικά πρώτης ποιότητας, τηρώντας αυστηρά τις προδιαγραφές για τη vera, παραδοσιακή, ναπολιτάνικη pizza.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται με το κλασικό ναπολιτάνικο ψήσιμο σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες για σύντομο χρονικό διάστημα. Με αυτόν τον τρόπο, η pizza αποκτά μοναδική συνοχή, ελαφρώς τραγανή εξωτερικά και μαλακή εσωτερικά ζύμη, καταλήγοντας σε ένα άκρως ισορροπημένο, ελαφρύ και γευστικό αποτέλεσμα.

Αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθείται για κάθε μια pizza ξεχωριστά. Μια διαδικασία που αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας του Tonino, που εδώ και χρόνια έχει μπει στις καρδιές των πελατών.

Στο Tonino

Το Tonino ως επιχειρηματική πρόταση

Η επιχειρηματική πρόταση του Tonino απευθύνεται στον υποψήφιο συνεργάτη που επιθυμεί να μετατρέψει την αγάπη του για την pizza σε μια κερδοφόρα επιχείρηση στον χώρο της εστίασης και προσφέρει:

  • Ανταγωνιστικό επιχειρηματικό μοντέλο που εξασφαλίζει άμεση κερδοφορία στον franchisee.
  • Η pizza παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα φαγητά στο τοπίο του foodservice. Οι ανάγκες της εποχής για take-away και delivery, η σταθερή αγάπη για την παράδοση και η ανάγκη για καινοτομία στην κατηγορία, έχουν κάνει την pizza μια βολική και αξιόπιστη επιλογή, για γρήγορο.
  • Concept πολλαπλής απεύθυνσης, καθώς η pizza και η ιταλική κουζίνα αγαπιούνται και επιλέγονται καθημερινά από όλες τις ηλικίες.
  • Καταξιωμένο brand name, που ενισχύεται από το χαρακτηριστικό και εύκολα αναγνωρίσιμο λογότυπο, καθώς και την στρατηγική marketing και την παρουσία της Tonino στα social media.
  • Συνδυάζει την παραδοσιακή ιταλική κουζίνα με την street food κουλτούρα.
  • Προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής σε εκδηλώσεις, party, συνεργασίες με εταιρείες και οργανισμούς και διάφορα άλλα events.
  • Οι παραπάνω επιλογές ολοκληρώνουν την πρόταση δίνοντας την δυνατότητα αυξημένης μέσης απόδειξης, ενίσχυσης του brand name και παραμονής του πελάτη στο κατάστημα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Tonino