Στο Παραδοσιακό με απλές δομές και ολοκληρωμένη εκπαίδευση «ψήνουν» επιτυχίες

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 07 Φεβρουαρίου 2020
Στο Παραδοσιακό με απλές δομές και ολοκληρωμένη εκπαίδευση «ψήνουν» επιτυχίες

Το Παραδοσιακό αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή για την ποιότητα, τη φρεσκάδα και την ποικιλία των προϊόντων. Παραδοσιακές μπουγάτσες, πίτες με χωριάτικο φύλλο, φρέσκο γιαούρτι, παραδοσιακά γλυκά, λαχταριστές scrocchiarella, μυρωδάτος καφές και όχι μόνο.

Στο Παραδοσιακό οι μοντέρνες γεύσεις συνδυάζονται πετυχημένα με την παράδοση και προσφέρουν λύσεις για ένα ποιοτικό και γρήγορο γεύμα ή σνακ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Με καταστήματα που καλλιεργούν τάσεις το Παραδοσιακό προσφέρει στους franchisees μια συγκροτημένη επιχειρηματική πρόταση με σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Οι δύο βασικοί πυλώνες στο Παραδοσιακό

Οι δομές των καταστημάτων Παραδοσιακό είναι απλές, χωρίς περίπλοκο εξοπλισμό. Ακόμα, η εκπαίδευση των συνεργατών είναι συνεχής και ολοκληρωμένη.

sto paradosiako

Εκτός από το τεχνικό κομμάτι (συνεχές training, αναλυτικά manuals, σεμινάρια χρήσης μέσων και εργαλείων, ενημερώσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, ελέγχου ποιότητας και ορθής λειτουργιάς), περιλαμβάνονται εκπαιδευτικά σεμινάρια συμπεριφοράς και πωλήσεων, ώστε ο συνεργάτης – franchisee του Παραδοσιακό να λειτουργεί εύρυθμα τη δική του επιχείρηση.

sto paradosiako

Τα οφέλη για τον franchisee

Επίσης, ο υποψήφιος συνεργάτης που θα γίνει μέλος της οικογένειας του Παραδοσιακό επωφελείται από:

  • Την πλήρως οργανωμένη μονάδα παραγωγής, ικανή να καλύψει πολύ μεγάλο όγκο καθημερινών αναγκών τροφοδοσίας.
  • Τις σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής.
  • Το τμήμα καινοτομίας που μεταφράζει ιδέες και δημιουργεί επιτυχημένα προϊόντα και υπηρεσίες.
  • Τη συνεχή εκπαίδευση. Στόχος της εταιρείας είναι η διαρκής ανάπτυξη των ανθρώπων της μέσω της βελτίωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους, με συμμετοχή σε σεμινάρια και συνέδρια εντός και εκτός Ελλάδας.
  • Το on-line ισχυρό επιχειρηματικό εργαλείο e-liza, το οποίο διευκολύνει όλες τις διαδικασίες και λειτουργίες της επιχείρησης.
  • Την ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ. Η ολοκληρωμένη εικόνα της επιχείρησης και κατ’ επέκταση όλου του δικτύου του Παραδοσιακό σχεδιάζεται και δημιουργείται μέσω της σταθερής συνεργασίας με εξειδικευμένους ανθρώπους στο κλάδο της επικοινωνίας και του marketing. Η ανάπτυξη και υλοποίηση ενεργειών προβολής και προώθησης κάθε καταστήματος, προσαρμόζει συγχρόνως το Marketing σύμφωνα με τους απαιτούμενους στόχους και ιδιομορφίες της αγοράς.
  • Την ισχυρή παρουσία στα social media με πάνω από 10.000 πιστούς ακολούθους!

sto paradosiako

Ο νέος συνεργάτης γίνεται μέλος μιας έμπειρης ομάδας που του παρέχει όλη την τεχνογνωσία για ένα δυναμικό επιχειρηματικό ξεκίνημα. Η σταθερή ποιότητα στη γεύση του συνόλου των προϊόντων, η ευχάριστη εμπειρία που αποκομίζει ο πελάτης και η λειτουργικότητα των καταστημάτων, συγκαταλέγονται στα στοιχεία που εξασφαλίζουν τη δυνατότητα εξέλιξης του concept.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ